Laajennettu kesäasuvalikoima tilattavissa 8.6. saakka!

Nyt pääsee jälleen tilaamaan suosittuja hiihdon kesäasuja!

Valikoimassa on tällä kertaa juoksutakki, kesätreenipaita lyhyillä tai pitkillä hihoilla sekä lyhythihainen treenitoppi. Kaikkia asuja löytyy erikseen naisten ja unisex-mallia. Asujen lisäksi on tilattavissa varustepussukkaa seuran väreissä. Seuravaatteiden lisäksi Clubshopista pääsee tilaamaan myös muutamia Nonamen perusvalikoiman suosittuja tuotteita!

Asuja pääsee sovittamaan Noname Brand Storella kahtena päivänä: torstaina 2.6. klo 14-17.30 sekä maanantaina 6.6. klo 14-17.30. Storella vieraillessa on toki mahdollisuus samalla tehdä myös ostoksia Nonamen valikoimasta!

Asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Mene osoitteeseen https://clubshop.nonamesport.com/fi/

  1. Jokainen luo oman tilinsä seuraamalla ohjeita. Eli tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.  Jos olet tehnyt tämän jo aiemmin (esim. tilannut viime vuonna) niin ei tarvitse tehdä enää uutta salasanaa vaan sama tili käy.  Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin hiihdon koodilla, joka on 00241TPh
  2. Eli ensin täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten koodin.
  3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee  ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja.
  4. Kun skrollailee alaspäin, pääsee seuran tuotteisiin. Valitse tuotteet, koot ja määrät ja etene maksuun.
  5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja (Klarna, verkkomaksu tai kortilla).
  6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi ja tilaus siis vahvistuu vain maksamalla tilaus!
  7. Tuotteet toimitetaan elokuun puoliväliin mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää tilauksesta, lisätietoja antaa Marja Kukonlehto marja.kukonlehto(at)gmail.com tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com