Ilmoittaudu nyt: Levin lumileiri 3.-10.12.

Lumileiri Levillä viikolla 49. Leirille voi tulla mukaan n. 13v alkaen omatoimisesti, sitä nuoremmat mieluiten oman huoltajan kanssa. Leiriohjelmat laaditaan eri ikäisten kilpailevien hiihtäjien mukaisesti, mutta ohjelman muokkaaminen itselle sopivaksi on mahdollista.

Majoitus Levin Alppitalojen huoneistoissa Levin keskustassa. Ruokailut osittain pitopalveluna, osittain itse tehtyinä, kuitenkin idealla “ruoka aina valmiina treeneistä tulijoille”.

Paikkoja (majoitus) rajoitetusti, ilmoittaudu nopeasti. Majoitusten venytys edelliselle viikolle mahdollista rajoitetusti, jos kiinnostaa niin varsinkin silloin ole yhteydessä nopeasti!

Matkat leirille ja takaisin omatoimisesti ja omalla kustannuksella. Yöjuna+bussi Rovaniemen tai Kolarin kautta on toimiva. Perinteinen kimppajuna-ryhmä kootaan tänäkin vuonna, toiveet siitä jo 10.10. mennessä, niin saadaan paikkoja varattua!

Ilmoittautumiset 14.10. mennessä: pasi.rajala@nokia.com

Tiedustelut myös: 040 5464925