Seura-asujen toinen tilauskierros alkaa!

Syksyn toinen ja samalla tämän kauden viimeinen tilaisuus tilata seura-asuja on nyt! Kierros on suunnattu erityisesti uusille seuralaisille ja hiihtokoululaisille. Huomaathan, että meillä ei ole seuran varastossa kuin muutamia yksittäisiä asuja eli omansa kannattaa tilata nyt, niin saa talvella päälle punavalkoista!

Asut ovat kuosiltaan samanlaiset kuin viime kaudella ja seuraava ulkoasuihin tuleva päivitys tulee kaudelle 2023-2024.

Tilauksen voi jättää vaikka heti ja asujen verkkokauppa sulkeutuu sununtaina 23.10. klo 23.59!

Tilaukset tehdään tutusti Nonamen verkkokaupassa: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

  1. Verkkokaupassa ensimmäistä kertaa asioidessasi luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.  Jos olet tehnyt tämän jo aiemmin (esim. tilannut viime vuonna) niin ei tarvitse tehdä enää uutta salasanaa.
  2. Kirjautumisvaiheessa täytetään käyttäjätunnus, oman salasana ja koodimme 00241TPh.
  3. ”My account” sivulla voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja.
  4. Alempana sivulla pääsee seuran tuotteisiin. Valitse tuotteet, koot ja määrät ja etene maksuun.
  5. Kun olet maksanut, saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilaus ei mene läpi, ellei sitä maksa.

Huomaathan, että vaatteet valmistetaan tilauksesta juuri sinulle eli kokoa ei voi myöhemmin esimerkiksi vaihtaa. Kannattaa siis hyödyntää sovitusajat!

Asuja pääsee sovittamaan:

Torstaina 13.10. klo 19.30 > eli Hiihtokoulun ja Junnujen Kilparyhmän treenien jälkeen Kaupissa seuran huoltokopilla (koppi löytyy jousiammuntakentän laidalta tykkilumikasan takaa). Sovituksen yhteydessä on myös mahdollista ostaa pantoja, puffeja ja varustepussukoita!

Tiistaina 18.10.  klo 14-17 ja keskiviikkona 19.10.  klo 14-18 Noname Brand Storella (osoite Pyhäjärvenkatu 5B (4.kerros)).

Jos sinulla on kysyttävää tilauksesta, ota TP hiihdon puolelta yhteyttä marja.kukonlehto(at)gmail.com tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com.