Hiihtokoulun harjoituskilpailut jatkuvat: maanantaina 20.3.2023 Vapaalla

Osallistujien pyynnöstä jatketaan maanantaikisoja!

Mahdollisuus kokeilla kilpailemista tutussa ympäristössä ja tutulla porukalla! Samalla tulee tehtyä kovavauhtinen harjoitus. Hiihtotyylit vaihtelevat maanantaista toiseen, ja aina voi hiihtää myös itse valitsemallaan tyylillä – tärkeintä on osallistuminen! Matkat ja kisamuoto (väliaikalähtö, yhteislähtö tms.) ilmoitetaan vasta paikan päällä turhan valmistautumisen vähentämiseksi. Sarjat kaikenikäisille hiihtokoululaisille.

Aikataulu joka kerta:

*klo 18 alkaen ilmoittautuminen ja numeroiden jako, alkuverryttelyt omatoimisesti ja/tai kavereiden kanssa

*n. klo 18:30 lähdöt ja maaliintulot

*n. klo 19:30 mennessä kilpailu ja loppuverryttelyt ohi

Maanantai 20.3. – vapaa tyyli

Tervetuloa!