Hiihtokoulun kesäkausi 2021

Hiihtokoulun kesäharjoitukset alkavat toukokuussa! Kesäkauden ensimmäiset yhteiset treenit järjestetään jo torstaina 13.5. klo 18:00-19:30 tutussa paikassa Kaupissa. Kokoonnumme treeniin Kaupin pesäpallostadionin ja uuden huoltorakennuksen kulmalla. Ohjelmassa ensimmäisellä treenikerralla on juoksua, loikkia ja kisailuja. Mukaan tarvitsee lenkkarit ja juomavyön, sauvakävelysauvoja ei tällä kertaa tarvita. Mukaan kesätreeneihin ehtii hyvin vielä seuraavallakin viikolla, jos tämä torstai tulee liian nopeasti.

Hiihtokoulun kesäharjoitukset on tarkoitettu kaikille talvella hiihtokoulussa ja HS ryhmässä mukana olleille, jotka ovat innokkaita treenaamaan monipuolisesti ja kehittymään hiihtäjälle lajinomaisesti myös kesäkaudella. Kesäharjoituksissa emme pysty jakamaan ryhmää tason mukaan yhtä moneen ryhmään kuin talvella, joten jos mietit urheilijan pärjäämistä ryhmässä, olethan yhteydessä meihin valmentajiin. Kesäharjoituksissa harjoittelemme monipuolisesti hiihtäjän ominaisuuksia kehittävien treenimuotojen parissa. Ohjelmassa on mm. juoksua, loikkia, pelejä, kisailuja, ratajuoksua, sauvarinnettä, rullahiihtoa ja pidempiä vaelluksia. Talven hiihtokoulusta kesäharjoitukset poikkeavat myös siinä, että pyrimme järjestämään harjoituksia monipuolisesti eri harjoituspaikoissa ympäri Tamperetta.

Harjoitukset ovat kesäkauden ajan aina torstaisin tuttuun aikaan 18:00-19:30 ja torstaitreenien lisäksi lisäharjoituksia järjestetään vaihtelevina viikonpäivinä. Olemme ottaneet harjoitusten ilmoittamiseen ja niihin ilmoittautumiseen käyttöön My Club sivuston ja sovelluksen, jossa kesäharjoituksiin tulevat urheilijat ilmoittautuvat treeneihin.

Ilmoittautuminen kesäharjoitusryhmään tapahtuu myöhemmin seuran ilmoittautumisjärjestelmän kautta, josta lähetämme teille linkin. Kesäharjoituskauden hinta on 70 euroa, joka sisältää harjoitukset 1-3 kertaa viikossa touko-elokuun ajan, pois lukien kahden viikon kesätauon heinäkuussa.

Urheilija voi myös hyvin osallistua ensin muutamiin kesän yhteisharjoituksiin ja tehdä vasta sitten päätöksen kesätreeniryhmään liittymisestä. Harjoitukset, niiden ajankohdat ja paikat löytää seuran nettisivujen kohdasta Valmennus-Valmennusryhmien harjoitukset. Huomioithan että Hopeasompaikäisille (10-14v) tarkoitetut harjoitukset on merkitty alun lyhenteellä HS.

Nähdään kesän treeneissä!

Valmentajat:

Emmi (puh.044 2901405), Maria, Mika ja Jani