Kansallinen Pyrinnön Parisprintti ja PM-Parisprintti 25.2.2017

Kilpailuohje (päivitetty 25.2. klo 21:25)

Pyrinnön parisprintti, Lauantai 25.2.2017 (154)

Tulokset pienellä viiveellä!

Isot kiitokset Hiihtäjille ja Toimitsijoille. Hieno kisa hienossa kelissä!

Lähtölista julkaistu. Listassa näkyvissä myös hiihtäjien nimet ja ilmoitettu hiihtojärjestys.

Mahdolliset hiihtojärjestyksen muutokset kilpailukansliaan viimeistään kilpailupäivänä klo 10.00.
Sähköpostilla perjantaina 24.2. klo 18 saakka pasi.rajala(at)nokia.com – tämän jälkeen tulevia sähköposteja ei enää voida huomioida.

Kilpailujärjestys on ‘isot ensin’. Tämä siksi että ensin hiihdetään koko 1,1 km kisalatua, ja sitten ennen pienimpien sarjojen alkua tehdään
kääntöpiste vesitornin lenkin puoliväliin. Kilpailijoita on maltillinen määrä ja matkat lyhyet joten ladut pysynevät kunnossa koko kisan ajan.

Erityisohjeita:

Lähdöt tapahtuvat lähettäjän sanallisten komentojen mukaan – lähtökomento on “GO”!

Sauvapituus-sääntö on voimassa normaalisti, eli 18-, 20- ja Yleisissä sarjoissa.

Perinteisen hiihtotavan – ja muidenkin hiihtotapasääntöjen noudattamista valvotaan.

Mahdollisesti kierroksella ohitettava joukkue jatkaa kilpailua normaalisti.

Kilpailupaikka:

Kaupin ulkoilupuisto, Kuntokatu 5, Tampere.

Paikoitus Kaupin alueella viitoituksen mukaan ns. jousiammuntaradalle. Pysäköikää tiiviisti niin kaikki mahtuvat! Lisää paikoitusaluetta on tarjolla Kuntokadun alkupäässä olevalla isolla yleisellä paikoitusalueella (n. 400m kilpailualueelle). Noudattakaa paikoitusta ohjaavia liikennemerkkejä – huom. aikarajoitukset ja kiekkovaatimukset!

Kaupin alueella on lauantaina muitakin tapahtumia, joten paikoitusalueilla saattaa olla melko täyttä.

Radat ja kilpailumatkat:

Kilpailun aikana ei kisaladulle mahdu verryttelemään. Verryttelyyn ja suksitestiin on varattu erillinen latu, jossa varmasti on riittävästi myös nousua ja laskua!

Lähtölatuja on kuusi (6)

Latukartta:

kaupin latuja 2017 parisprintti

Hiihtomatkat:

N10, N12, M10: 2*3*n.600m 

Kaikki muut sarjat: 2*3*n.1100m

Kilpailuaikataulu:

Kilpailut alkavat klo 11:00. Sarjat hiihdetään lähtölistan mukaisessa järjestyksessä. Kilpailussa on tauko alkane n. klo 12:30 – 12:50 ennen pienimpien sarjojen kilpailun alkua. Tässä välissä on vielä mahdollista tutustua pienempien sarjojen kisalatuun.

Palkintojen jako kaikille sarjoille n. klo 13:20.

Huolto:

Osuuksien välinen huolto tapahtuu lähtölatujen vieressä olevalla, parkkipaikasta erilleen aidatulla alueella (huoltorakennuksen pohjoispäädystä alkava alue). Hiihtäjät siis saavat halutessan osuuksien välissä poistua vaihtoalueelta. Lähtölatuja voi myös käyttää verryttelyyn seuraavaa osuutta odottaessa.

Ilmoittautuminen:

Joukkueessa hiihtää kaksi samaan sarjaan kuuluvaa hiihtäjää. Jokaisella hiihtäjällä on oltava asianmukainen kilpailulisenssi. Yleistä sarjaa nuoremmissa sarjoissa ‘alemman’ sarjan hiihtäjät voivat osallistua ‘ylempään’ sarjaan, ja Yleistä sarjaa vanhemmissa sarjoissa päinvastoin.

Joukkueen jäsenet voivat olla eri seuroista – näissä tapauksissa ilmoittautuminen KILMOon ei onnistu vaan täytyy tehdä sähköpostilla pasi.rajala(at)nsn.com. Tällöin myös osallistumismaksut suoraan kilpailukutsussa ilmoitetulle pankkitilille! Sekajoukkueet hiihtävät PM-kilpailun ulkopuolella mutta ovat mukana kansallisessa kilpailussa.

Muutoin Ilmoittautuminen KILMOon normaalisti, ja käytössä on maksurengas.

Ajanotto ja numerot:

Joukkueille otetaan kokonaisaika ja hiihtpjille osuusajat. Osuudet eivät ole keskenään tasan saman mittaisia. Numerointi ensimmäiselä viestinviejällä 100 + joukkueen numero ja toisella viestinviejällä 200 + joukkueen numero.

Numerot jaetaan joukkueittain kilpailukansliasta alkaen klo 9:30. Numerot on palautettava kilpailun päätyttyä. Kadonneesta kipailunumerosta peritään 50e korvaus.

Lähtöjen muodostaminen:

Lähdöt ryhmissä useampi sarja kerrallaan ja osittain aaltolähtöinä kahdessa aallossa 3 minuutin erolla, lähtölistan mukaan

Palkinnot:

Palkitaan joka sarjassa minimissään kolme parasta joukkuetta. Hämeen piirin kolme parasta joukkuetta palkitaan erikseen (PM-kisa)

Lisätiedot:

Pasi Rajala, 040 5464925, pasi.rajala(at)nokia.com

Leave a Comment