Pyrintö tehnyt pelaajasopimuksia

Kaudelle 2014-2015 Naisten Korisliigapaikan saanut Tampereen Pyrintö on tehnyt pelaajasopimuksia viime kaudella 1.divisioonaa Pyrinnössä pelanneiden kanssa. Jatkajia ovat Hanna Hurskainen, Heta Äijänen, Iina Keski-Saari, Isabella Kaukopaasi, Katariina Venho, Tuulia Timo, Veera Välimaa ja välivuoden pitänyt Ida Kirjanov.

Päävalmentaja Ilpo Rantanen: ”Joukkueemme perusrunko tulee alkavallakin kaudella koostumaan Pirkanmaan alueen junioreista tai Tampereen seudulle opiskelemaan siirtyneistä pelaajista. Tämä on tärkeää ensinnäkin siksi, että toiminta rakentuu kestävälle pohjalle ja toiseksi siksi, että olemme Pyrintö. Myös naisten edustusjoukkueemme tulee olla seuran arvojen ja tavoitteiden näköinen.

Nuorten pelaajien kehityksen kannalta on kuitenkin tärkeää, että rooli joukkueessa on sopivan kokoinen ja että heillä on rinnallaan riittävästi kokemusta. Siksi liigakokemustakin omaavan Hanna Hurskaisen jatko on erityisen hieno asia ja muutamia uusia pelaajauutisia on luvassa vielä jatkossakin – myös ulkomaalaispelaajien osalta.”

naiset_edu_jatkajat1_800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa: Heta Äijänen, Tuulia Timo, Iina Keski-Saari, Hanna Hurskainen, Katariina Venho ja Ida Kirjanov.

 

Leave a Comment