Pyrinnön B-tytöt SM-sarjaan

Pyrinnön 99/00-tytöt taistelivat itselleen paikan koripallon B-tyttöjen SM-sarjasta viime viikonlopun karsintaturnauksessa Tammelan koululla. Joukkue sijoittui karsintalohkossaan toiseksi häviten ainoastaan Munkkiniemen Kisapojille, joka vei lohkovoiton puhtaalla pelillä.

Valmentaja Teppo Alijoen mukaan SM-sarjapaikka oli karsintoihin lähdettäessä joukkueen ja pelaajien yhdessä asettama tavoite ja kaukaiseltakin tuntunut haave. Tytöt toteuttivat erinomaisesti “pyrintöläistä” pelikonseptia, mikä ei olisi ollut mahdollista ilman hyvää henkilökohtaista osaamista ja pelikäsitystä. Kyseessä on lahjakas 99/00-syntyneiden ryhmä, joka tämän onnistumisen myötä pääsee asettamaan kokonaan uudet tavoitteet sekä kehittymään sopivan haastavassa ympäristössä.

Kymmenen joukkueen SM-sarja alkaa sunnuntaina 19.10., mutta Pyrinnön sarja-avaus siirtyy viikolla eteenpäin, sillä joukkue matkustaa syyslomaviikolla Riikaan pelaamaan kovatasoisessa kutsuturnauksessa Latvian, Viron, Venäjän ja Puolan sarjajoukkueiden kanssa. Pyrinnön kotiottelut tullaan pelaamaan sunnuntaisin ja kannustajille on luvassa vauhdikasta tyttökoripalloa parhaimmillaan.