Pyrinnön Rempparyhmä kokoontuu viikoittain fysioterapeutin johdolla

Pyrinnön koriksen Rempparyhmä jatkuu tälläkin kaudella!

Pyrinnön koripallojaosto käynnistää ensi viikosta (2.9.) alkaen Rempparyhmän loukkaantuneille ja toipuville pelaajille.

Ryhmä kokoontuu 
maanantaisin klo 20.00-21.00 Amurin koululla

Rempparyhmässä harjoitellaan viikoittain fysioterapeutin johdolla. Pelaajat saavat vinkkejä millaisia harjoitteita he voivat tehdä pitääkseen kuntoaan yllä ja toipuakseen mahdollisimman nopeasti takaisin pelikuntoon. Rempparyhmä on osallistujille ilmainen.

Rempparyhmää vetää fysioterapeuttimme Anna Lackman.
Harjoituksessa kukin saa ohjeet seuraavan viikon omatoimiseen harjoitteluun. Koska kyse on siis harjoituksesta, ei vastaanotosta, pelaajalla pitää olla tieto mistä vammasta on kysymys (joko lääkärin tai fysioterapeutin diagnosoima).