Koripallojaosto mukaan Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestykseen

Tampereen Pyrinnön Koripallojaosto on marraskuussa mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä, jonka kautta voimme saada tärkeää tukea seuramme toimintaan. Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Siitä, miten tämä potti jakautuu äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät POK:n asiakasomistajat. Äänestäminen ei maksa sinulle mitään, mutta auttaa meitä saavuttamaan unelmiamme. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. Muista siis äänestää meitä, kun äänestyskutsu tulee sähköpostiisi! Lisätietoja Kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.

Tukisummalla hankkisimme erilaisia hygieniatarvikkeita, kuten käsidesiä, puhdistusaineita, kasvomaskeja jne. joukkueiden ja ryhmien käyttöön harjoituksiin ja peleihin ja näin pyrkisimme ennaltaehkäisemään tartuntoja ja suojaamaan harrastajia. Pyrimme tekemään harrastusympäristön lapsille ja nuorille turvalliseksi, jotta harrastustoiminta voisi jatkua vallitsevasta tilanteesta huolimatta turvallisesti mahdollisimman pitkään.

MILLOIN?
Äänestysaika on 16.–30.11.2020.
Äänestykseen pääsee sähköpostiviestin kautta, joka lähetetään Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille 16.–17.11.2020.
Sähköposti lähetetään Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille,
  • joiden sähköpostiosoite on päivitettynä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin 10.11.2020 mennessä. Ennen tätä ajankohtaa sähköpostiosoitteen voi lisätä esim. osoitteessa http://www.s-kanava.fi/edutesiin, S-mobiilissa Omat tiedot -kohdassa tai asiakaspalvelupisteessämme (Lielahden ja Kalevan Prismat sekä Sokos Tampere).
  • jotka eivät ole kieltäneet tutkimuskyselyä
  • jotka eivät ole multijäseniä, joilla pääasiallinen osuuskauppa on joku muu kuin Pirkanmaan Osuuskauppa
  • jotka ovat täysi-ikäisiä.