Oletko hakemassa Tampereelle opiskelemaan? Tampere – paras paikka opiskelun ja huippu-urheilun yhdistämiselle

Tampereen Pyrintö tekee tiivistä yhteistyötä Tampereen urheiluakatemian kanssa ja tarjoaa siten myös koripalloilijoille erinomaiset puitteet ja tuen tavoitteellisen kilpaurheilun sekä korkeakouluopintojen tai toisen asteen opintojen yhdistämiselle.

Kaudella 2020-2021 Pyrinnöltä löytyi joukkue kaikista aikuisten pääsarjoista. Seura kasvattaa ja tarjoaa huippu-urheilijalle erinomaisen toimintaympäristön.

– Yhteistyömme Tampereen urheiluakatemian kanssa toimii erinomaisesti. Pyrinnön pelaajapolut mahdollistavat oman sarjatason löytämisen ja etenemisen Korisliigaan ja kansainvälisille kentille. Meille on tärkeää tukea akatemiapelaajiemme huippu-urheilun ja opiskelun yhdistämistä, avaa miesten Korisliigan päävalmentaja Miikka Sopanen.

Lue lisää Tampereen Urheiluakatemian toiminnasta oheisen linkin kautta: https://tampereenurheiluakatemia.fi/

Pyrinnössä pelaajapolkujen yhteyshenkilöt: