Maya Brewer Pyrintöön!

Naisten korisliigajoukkue on kiinnittänyt yhdysvaltalaisen Maya Brewerin, 23, toiseksi ulkomaalaisvahvistuksekseen. Maya pelasi ensimmäisen ammattilaiskautensa Kyproksen pääsarjassa ETHA Engomis -joukkueessa keskiarvoin 24.1 pistettä ja 9.9 levypalloa per ottelu. Tämän jälkeen 180-senttinen hyökkääjä siirtyi loppukaudeksi Englannin WBBL-liigaan vahvistamaan Leicester Riders -joukkuetta keskiarvoin 10.9/3.6.

Maya tuo meille kokoa takakentälle sekä heittovoimaa kaaren taakse. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy tarvittaessa myös puolustamaan vastustajan nopeita pelaajia koko kentällä, kommentoi naisten päävalmentaja Antti Nikkilä.

Maya itse on innoissaan mahdollisuudesta jatkaa ammattilaisuraansa Suomessa, eikä malta odottaa, että pääsee aloittamaan harjoittelun osana Pyrinnön joukkuetta.