Susijengi ja Susiladies saapuvat Tampereelle!

Elokuun alussa vietetään Tampereella todellista koripallon superviikkoa. Kansainväinen Delfin Basket Tournament järjestetään 35. kerran, pe-su 5.-7.8. Ilmoittautuminen Delfin Basketiin käynnistyy pe 1.4.

Perinteisen Delfin Basketin lisäksi Susijengi ja Susiladies pelaavat Tampereella kolmen maan kansainvälisen turnauksen 4.-7.8. Delfin Basketilaisten turnauspassiin kuuluu sisäänpääsy lauantain Susijengin maaotteluun. Miesten ja naisten maajoukkueiden lisäksi Tampereella leireilevät ja pelaavat U16 sudenpennut valmistautuen alkusyksyn EM-kisoihin.

Delfin Basketissa on tarjolla sarjoja aina mikrot 2014 syntyneistä aikuisten avoimiin FUN-sarjoihin. Uutuutena tämän vuoden Delfiinissä on tarjolla kutsusarjat U16 & U19 tytöille ja pojille. Elokuinen Tampere tarjoaa erinomaisen koriskauden aloitusviikonlopun sekä iloisen koripalloperheen jälleennäkemisen.

Delfin Basketin järjestelyistä vastaa Tampereen Pyrintö. Miesten ja naisten maaotteluiden järjestäjänä toimii Suomen Koripalloliitto, apunaan Tampereen kaupunki ja Tampereen Pyrintö.

Delfin ilmoittautumiseen

Delfin sivuille