Iina Keski-Saari jatkaa Pyrinnössä

Pyrintö on solminut jatkosopimuksen jo kahdeksanteen liigakauteensa valmistautuvan Iina Keski-Saaren (s. 1997) kanssa. Lapuan Korikobrien kasvatti palasi loukkaantumisten jälkeen viime kaudeksi Hyvinkäältä Tampereelle sekä pääsarjatasolle kirjaten 20 ottelussa keskimäärin 5.2 pistettä ja 5.2 levypalloa.

– Iinan jatkosopimus Pyrinnössä on hieno asia koko joukkueelle, iloitsee päävalmentaja Petteri Molenius. Nelos- ja vitospaikoilla viihtyvä Iina on pelannut jo pitkään korisliigassa ja tulee olemaan yksi joukkueemme kokeneimmista pelaajista. Iina pelasi hyvän viime kauden ollen tärkeässä roolissa ja odotan saman jatkuvan myös tulevalla kaudella. Hän tuo omalla tekemisellään kentälle monipuolisuutta sekä ison annoksen johtajuutta.

– Päätös jatkaa Pyrinnössä tuntui itselle oikealta, koska halusin vielä pelata korisliigassa, kommentoi Iina itse sopimustaan. Kesäharjoittelussa ennen omatoimijaksoa meininki oli hyvä ja odotan, että pre-seasonilla sama meno jatkuu sekä päästään joukkueena keskittymään tekemiseen ja valmistautumaan yhdessä kohti tulevaa kautta.

(kuva: Antti Harju)