Valtteri Leppänen jatkaa Pyrinnössä seuraavat kaksi kautta

Säynätsalon Riennon kasvatti Valtteri Leppänen ja miesten Korisliigassa pelaava Tampereen Pyrintö ovat allekirjoittaneet kaksi seuraavaa kautta kestävän sopimuksen. Leppäsen sopimus ulottuu kevääseen 2024.

“Fiilis on hyvä , kun kaksi seuraavaa kautta on sovittu. Pystyn yhdistämään opiskeluni ja pelaamisen Korisliigassa hienosti yhteen. Tärkeää oli molemminpuolinen luottamus ja tästä on hyvä jatkaa, kertoo Valtteri , nyt kesällä on panostetaan ehjään kesäharjoitteluun, joka tarkoittaa fysiikkaharjoittelun parantamista sekä omien pelillisten asioiden kehittymistä. Odotan innolla tulevaa kautta.”

 

Päävalmentaja Miikka Sopanen on erittäin tyytyväinen Valtterin kahden vuoden jatkosta Pyrinnössä. Valtteri on kehittynyt tasaisesti Tampereella ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin .Valtteri on hieno urheilija niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, totesi Miikka Sopanen.

Tulevaksi kaudeksi Pyrinnön on sopimukset David Gonzalvezin, Osku Heinosen, Valtteri Leppäsen ja Tomas Pihlajamäen kanssa. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Miikka Sopanen, Damon Williams ja Santeri Liljeberg.