Simona saapui Tšekistä Tampereelle ja Pyrintöön!

Naisten korisliigajoukkueen toinen ulkomaalaiskiinnitys on 23-vuotias Simona Růžková. Tampereelle opiskelemaan tullut 174-senttinen laituri edusti edelliskaudella kotimaansa Tšekin pääsarjassa kolmanneksi sijoittunutta Sokol Hradec Kraloven (Sokol HK) joukkuetta 15 minuutin ja 5 pisteen keskiarvoin.

Naisten päävalmentaja Petteri Molenius on tyytyväinen saatuaan Simonan joukkueeseen.

-Simona oli meihin jo keväällä yhteydessä ja kysyi mahdollisuutta päästä pelaamaan. Hän saapui elokuun alussa Suomeen ja jo lyhyen harjoittelun jälkeen oli selvää, että hän tulee olemaan meille hyvä vahvistus korisliigaan. Simonan tausta Tšekin 3×3-maajoukkueista näkyy ennen kaikkea hänen hyökkäyspelissään. Hän on taitava, mutta kuitenkin fyysinen pelaaja, joka pystyy viimeistelemään monelta eri etäisyydeltä. Simona on huipputyyppi, joka sopii meidän joukkueeseen erinomaisesti.