Petteri Moleniukselle jatkosopimus!

Pyrinnön naisten edustusryhmän kanssa erinomaista työtä tehnyt Petteri Molenius jatkaa naisten päävalmentajana kaksivuotisella jatkosopimuksella.

– Hienoa päästä jatkamaan työtä Pyrinnön naisten valmentajana seuraavan kahden kauden ajan. Pyrinnöstä on tullut minulle tärkeä seura ja kun seurajohto halusi jatkaa sopimusta, niin päätös jatkosta oli helppo.

– Meillä oli hieno kausi, josta isoin kiitos kuuluu pelaajille sekä tietysti valmennusstaffille ja joukkueen taustoille. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä ja katseet on käännetty jo tulevaan kauteen. Emme halua tyytyä pelkästään tähän ja uskon että meillä on mahdollisuus tulevaisuudessa mennä vielä askel tai kaksi eteenpäin.

Pyrintö oli kahden edelliskauden aikana voittanut naisten korisliigassa vain kaksi ottelua. Nyt se voitti runkosarjassa 13 ottelua, nousi ylempään loppusarjaan ja pääsi ensi kertaa pääsarjan pudotuspeleihin 18 vuoteen. Vaikka pelit päättyivät puolivälieriin, niin päävalmentajan sanoin joukkue lähti pää pystyssä ja ylitti kaikkien suomalaisten koripalloihmisten odotukset.

Pelaajat saavat huilata hetken ennen uuteen kauteen lähtöä, mutta päävalmentajalla on jo mielessä tulevan kauden joukkueen rakentaminen. Samoin joukkueen taustojen työ jatkuu keskeytymättä. Mikäli olet kiinnostunut olemaan osa Pyrinnön naisten kasvutarinaa, ota yhteyttä:

Päävalmentaja: Petteri Molenius, puh. 050 325 6894

Joukkueenjohtaja: Taina Hurme, taina.hurme@kolumbus.fi

Taustaryhmän pj: Maija Strandberg, maija.strandberg@gmail.com

#pyrintö #munseura #aina

Kuva: Antti Harju