Pelaamaan EMG2023-korista 27.-30.6.2023?

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 28.5.2023 asti!

Pyrintö on mukana järjestämässä kansainvälistä aikuisurheilun European Masters Games 2023 -monilajitapahtumaa Tampereella kesä-heinäkuun vaihteessa. Yksilölajeissa osallistujia on jo varsin kattavasti 61 eri maasta, mutta joukkuelajeihin kaivataan lisää osallistujia. Tämän vuoksi myös koripallossa tarjotaan nyt järjestäjäseuran ilmoittamille joukkueille osallistumista erikoishintaan 600 euroa/joukkue (n. 60-75 e/pelaaja).

EMG2023 on paljon muutakin kuin tavallinen koripalloturnaus, sillä osallistumismaksuun sisältyy runsaasti oheistapahtumia ja myös osallistujille jaettavia tuotepaketteja. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä: Monilajitapahtuma European Master Games 2023 Tampere – EMG2023 | 2023 European Masters Games

Saisitko siis omasta joukkueestasi tai muusta tuttavapiiristä koottua 8-10 hengen joukkueen johonkin tarjoilla olevista korissarjoista (kilpa/harraste; 30+, 40+, 50+, 60+, 65+ tai 70+)? Tämä järjestäjäseuroille annettu erikoistarjous on voimassa 28.5.2023 asti ja kaikilta joukkueen jäseniltä tarvitaan tuohon mennessä yhteystiedot. Joukkueiden ilmoittamisesta ja pelaajatietojen keräämisestä vastaa Pyrinnön EMG2023-yhteyshenkilö Taina Hurme (taina.hurme@kolumbus.fi). Joukkuemaksu tulee maksettavaksi ilmoittautumisen jälkeen kyseisen joukkueen yhteyshenkilölle.

Jos siis kiinnostuit, niin ota yhteyttä Tainaan !

PS. Tarjottu joukkuehinta oikeuttaa osallistumaan vain tähän yhteen lajiin, kun normaalisti EMG2023-monilajitapahtuman osallistujakohtainen hinta 200 e/hlö sisältää mahdollisuuden osallistua jopa kolmeen valinnaiseen lajiin.