Kenisha takaisin Pyrintö-paitaan!

Pyrintö on solminut kautta 2024-2025 koskevan sopimuksen kasvattajaseuraansa palaavan Kenisha Williamsin kanssa.

Kesällä 20 vuotta täyttävä Kenisha teki korisliigadebyyttinsä Pyrinnössä jo kolme vuotta sitten keväällä 2021 ja pelasi sen jälkeen Pyrinnössä kaudet 2021-22 ja 2022-23, joista ensimmäisen ensisijaisesti Akatemia-joukkueessa ja jälkimmäisen jo korisliigan vakiokokoonpanossa. Viime kaudella HBA.ta edustanut Kenisha tilastoi runkosarjassa pelaamissaan 24 ottelussa keskimäärin 5.2 pistettä, 2.6 levypalloa ja 2.3 syöttöä 21:22 minuutissa. Kenishalla on uratilastoissaan myös yhteensä 29 nuorten maaottelua WU18- ja WU20-joukkueissa.

Päävalmentaja Petteri Molenius on tyytyväinen Kenishan ratkaisusta palata Tampereelle. – Hienoa saada Kenisha takaisin kasvattajaseuraansa. Kenisha tuo varsinkin meidän puolustuspelaamiseen paljon lisää osaamista ja hänen kykynsä puolustaa vastustajan parhaita pelintekijöitä tulee varmasti olemaan iso hyöty joukkueelle. Haluamme ensi kauden joukkueeseen motivoituneita ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia, jotka ovat valmiita tekemään töitä harjoituksissa kehityksensä eteen, joten siinäkin mielessä Kenisha sopii erittäin hyvin tulevan kauden suunnitelmiimme.

Kenisha kertoi pohtineensa ratkaisua pitkään, mutta Pyrintö tuntui lopulta parhaimmalta vaihtoehdolta.  – Ympäristö on tuttu ja on mukavaa palata takaisin Pyynikin kotiyleisön eteen!

#pyrintö #munseura #aina

Kuva: Ville Vuorinen