Kesäkausi vauhdissa ja kilpailu tulossa 20.09.2020

Kesäkausi saatiin aloitettua kesäkuussa, kun jyrkimmät Korona-virustilanteesta johtuneet rajoitukset poistuivat ja lievenivät. Talvikausi olikin hankala, kun lumitilanne oli surkea ja jouduttiin tyytymään pääosin sisäharjoituksiin.

Harjoitukset Hervannan hyppyrimäellä jatkuvat nyt seuraavasti: tiistaisin klo 18-20 harjoitus kaikissa mäissä, torstaisin klo 18-20 harjoitus (pääasiassa) HS52 mäessä ja lauantaisin klo 10-12 harjoitus kaikissa mäissä. Mukaan on saatu myös uusia harrastajia, mutta mukaan mahtuu vielä.

Järjestämme 20.09.2020 muovimäkikilpailun jossa myös yhdistetty on mukana maastojuoksuosuudella. Tästä tulee lisätietoa tälle palstalle lähiaikoina. Kilpailukutsu on jo julkaistu some-kanavissa ja se on myös tässä alla liittenä.

Kilpailukutsu Aluekilpailu 20-09-2020_v2 Tampere