Rullaluistelun ulkokausi alkamassa

Rullaluistelurataa Tampereella ei ole, mutta monin paikoin kävely- ja pyöräteitä on jo puhdistettu. Myös Lentolan kartingrata Kangasalla on avattu. Jokaisen siellä luistelevan pitää itse maksaa Pirkanmaan Karting ry:lle 20 euron suuruinen rullaluistelumaksu. Ohjeet maksamiseen ja radan käyttöön löytyvät pirka.fi -nettisivustolta.

Pyrinnöllä on tällä hetkellä Luisteluliiton kilparullaluistimia, joilla saa kokeilla luistelua. Opetuksen saaminenkin on mahdollista. Jos kokeilu tai opetus kiinnostaa, ota yhteyttä Sirpa Grönbergiin. Yritämme sitten yhdessä löytää sopivan kokeilu- tai opetuspaikan.  

Luisteluliiton rullaluistimia saa myös sauvarullaluistelukokeiluihin. Sauvarullaluistelusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Kari Vuoriseen tai Timo Markkulaan.

Kaikilla kokeilijoilla ja oppilailla pitää olla oma kypärä. Seuralla on lainata muutama pari polvi-, kyynär- ja rannesuojia, mutta nekin on hyvä olla omat.