Menestystä nuorten EM-sprintissä

Junnujen EM-kisojen sprintissä Teemu 7., Anni 10. ja Simonalle kultaa

16- ja 18-vuotiaiden EM-kisat käynnistyivät tänään Makedoniassa sprinteillä.
H16-sarjassa Teemu Eerola oli hienosti 7:s 54 sekuntia voittajalle jääneenä. Suomalaisista HS:n Tuomas Heikkilä oli hopealla.

D16-sarjassa Anni Haanpää sijoittui 95 osanottajan joukossa hienosti 10:nneksi.
Tyttöjen 16-sarjan Euroopan mestaruuden otti viime vuoden malliin sveitsittäremme ja Venlojen viestissä TP7:n sijalle 123 ankkuroinut Simona Aebersold selvällä erolla ennen kahta tsekkiläistä. Anni jäi Simonalle 1.27 min ja oli  toiseksi paras suomalainen (Veera Klemettinen oli 5.).

Suomalaisten kisat alkoivat muutenkin mallikkaasti, kun edellisten Top ten -sijoitusten lisäksi Olli Ojansivu jatkoi EM-kisojen voittokulkuaan (viime vuonna 3 kultaa) ottamalla selvän voiton H18-sarjassa. Lisäksi D18-sarjassa Anna Haataja oli 4. ja Karoliina Ukskoski 5.

Kisat jatkuvat perjantaina pitkillä matkoilla ja päättyvät lauantain viesteihin.

Kisasivut: http://eyoc2014.mk/

Suunnistusliiton uutinen