SM-pitkiltä 7 mitalia ja 14 pistesijaa

Menestystä pitkän matkan SM-kisoista

Pyrintöläiset saivat yhteensä seitsemän mitalia pitkän matkan SM-kisoista. Menestystä täydensivät useat plakettisijat.

Ryhmän 1 kisa suunnistettiin Jyväskylän Muuratsalossa. Saila otti ensimmäisen naisten sarjan mestaruutensa. Voittajan tunnelmia voi katsoa Kestävyysurheilu.fi:n videohaastattelusta.  H20-sarjassa Aleksi ja Elias ottivat kaksoisvoiton, ja Anton oli 18-vuotiaiden kisassa kolmas.

Saila_Kinni_SMp_2014
Saila Kinni

Ryhmä 2 kisasi Vihdissä. Kultaa sai jälleen kerran Ari, ja Annika sekä Kirsi sijoittuivat kolmanneksi.

SM-pisteitä Pyrintö sai pitkältä matkalta yhteensä 103,5 ja oli paras seura. Kokonaispisteissä sijoitus on tällä hetkellä toinen Ounasvaaran Hiihtoseuran jälkeen. SM-kisoista jäljellä ovat vielä sprintti (20.9.), viesti (21.9.), yö (27.9.) ja erikoispitkä (18.10.).

• Kultaa: Saila Kinni (D21), Aleksi Niemi (H20), Ari Anjala (H55),
  • Hopeaa: Elias Kuukka (H20)
  • Pronssia: Anton Kuukka (H18), Annika Viilo (D45), Kirsi Laasonen (D55)
  • Sijat 4-10: 4. Anni Haanpää (D16), 4. Konsta Puranen (H16), 4. Mervi Pesu (D40), 4. Sari Saarijärvi (D45), 4. Janne Märkälä (H45), 4. Keijo Viilo (H55), 6. Salla Pitkänen (D16), 7. Vili Mustonen (H17), 7. Jutta Jussila (D18), 7. Teemu Eerola (H16), 8. Riina Kuuselo (D21), 9. Juha Lilja (H15), 10. Severi Kymäläinen (H21), 10. Miska Saarnijoki (H15)