Oravatonnin voitto Pyrinnön nuorille

Oravapolun ja Nuorten ryhmän perinteinen Oravatonnileiri pidettiin jälleen Turun seudulla. Osallistujia oli ilahduttavasti lähes 50.

Lauantaina 4.10. oli Turun Suunnistajien Nuorisoviesti Naantalissa. Menestystä tuli molemmissa sarjoissa. A-sarjassa (7-henkisen joukkueen yhteisikä korkeintaan 100 vuotta, vähintään kaksi tyttöä) ykkösjoukkue sijoittui toiseksi, ja kaikki kolme joukkuettamme olivat kahdeksan parhaan joukossa. B-sarjassa (4 osuutta, vähintään yksi tyttö ja yhteisikä korkeintaan 44 vuotta) Pyrinnöllä oli viisi joukkuetta, joista nopein oli hienosti kolmas.

2014_Nuorisoviesti_B-sarja
B-sarjan kolmas sija: Aapo M, Olli, Aapo L ja Ilona
2014_Nuorisoviesti_A-sarja
Nuorisoviestin A-sarjan toinen sija: Konsta Pi, Saara, Lotta, Leo, Antti, Mikko, Konsta Pu

Viestin jälkeen siirryimme Tarvaisten koululle, jossa olemme majoittuneet 90-luvulta alkaen. Koululla pelattiin palloa ja pimeän tultua mentiin otsalampun valossa pistettä, isot ja pienet sulassa sovussa keskenään. Lisäksi pidettiin palavereita, joissa valmistauduttiin seuraavan päivän kilpailua varten mm. analysoimalla Lammikon suunnittelemia malliratoja kilpailumaastosta.

2014_Oravatonnileiri
Oravatonnileiriläiset Tarvaisten koululla

Sunnuntaina oli MS-52:n järjestämä Oravatonni Vehmaalla, jossa kilpailtiin paitsi henkilökohtaisessa kilpailussa myös parhaan seuran palkinnosta. Peräti 29. kerran järjestetyssä kilpailussa Pyrintö on maratontaulukossa ylivoimaisessa johdossa, mutta edellisestä voitosta oli kulunut jo neljä vuotta.

Tiukan kilpailun jälkeen  Pyrintö palasi Oravatonnin voittajaksi. Voitosta leiriläiset saivat paluumatkalla jäätelöt ja seura 600 euron nuorisotyöhön suunnatun stipendin.