Pyrintö SM-pistetilaston ykkönen

Pyrintö keräsi kuudennen kerran peräkkäin eniten pisteitä kauden SM-kisoista. Pisteitä tuli yhteensä ennätykselliset 563, ja pyrintöläiset saavuttivat yhteensä 12 Suomen mestaruutta.

Kesäsuunnistuksen kuudesta SM-kilpailusta tuli yhteensä 487 pistettä, pyöräsuunnistuksesta ilahduttavat 67 pistettä. Hiihtosuunnistuskausi jäi tänä vuonna lyhyeksi, eikä SM-pisteitä tullut.

Toiseksi SM-pistetilastossa tuli Helsingin Suunnistajat (506,5 pistettä), joka keräsi niukasti Pyrintöä enemmän pisteitä (494,5 vs. 487) kesäsuunnistuksessa. Kolmanneksi sijoittui Espoon Suunta (357,5 pistettä), neljänneksi eniten hiihtosuunnistuspisteitä kerännyt Ounasvaaran hiihtoseura (313 p.) ja viidenneksi SK Pohjantähti (300,5 p.).

Ryhmän 1 eli sarjojen H/D15-21 kisoissa TP oli selkeästi paras 384 pisteellä, mutta ryhmän 2 eli ikähenkilöiden sarjoissa HS oli tänä vuonna parempi. Yksittäisistä tapahtumista Pyrintö oli paras pitkän matkan ja yösuunnistuksen SM-kilpailuissa.

Antti Niemisen SM-pistetilastot