Juhalle pronssia pyöräsuunnistuksen nuorten EM-kisoista

Juha pyöräsuunnistuksen EM-kisoissa Portugalissa. Kuva: Elina Erkkilä.
Juha pyöräsuunnistuksen EM-kisoissa Portugalissa. Kuva: Elina Erkkilä.

Juha Lilja ajoi tiistaina 9.6. upeasti kolmanneksi kautta aikojen ensimmäisissä nuorten EM-kisoissa Portugalissa. Suomalaisten menestys 17-vuotiaiden sarjassa oli erinomainen, sillä kisan voitti vasta 15-vuotias kangasalalainen Eerik Nurminen.

Juha oli luonnollisesti tyytyväinen mitaliinsa. “Tein aika paljon virheitä, ajoin pari kertaa kujista ohi tai lähdin väärää kujaa pitkin rastilta. Virheet ei kuitenkaan olleet kovin isoja”, arvioi Lilja pronssisuoritustaan liiton sivuilla.

Keskiviikkona 10.6. oli vuorossa keskimatkan kilpailu, jossa Juhan sijoitus oli 5:s. Perjantaina 12.6. on vuorossa pitkän matkan kilpailu ja 13.6. viesti.

Kisasivut