Kaksoisvoitto Hämeen Oravapolkuviestissä

HOV_2015
HOVin kaksoisvoittajat palkintopallilla

Perinteinen Hämeen Oravapolkuviesti kisattiin tänä vuonna Nokialla. Viesti on viisiosuuksinen, juoksijat ovat 7-16-vuotiaita ja joukkueessa tulee olla ainakin kaksi tyttöä. Pyrinnöllä oli tämänvuotisessa viestissä mukana hienosti peräti 12 joukkuetta, joissa kaikissa nähtiin paljon onnistuneita suorituksia.

Alkuosuuksilla kärki vaihtui joka vaihdossa ja kisa säilyi varsin tasaisena.

Ankkuriosuudelle lähtivät ensimmäisinä samanaikaisesti kaksi Pyrinnön joukkuetta ja Kooveen ykkösjoukkue. Viestissä säilyi jännitys viimeiselle väliaikarastille asti, jossa kaikki kolme joukkuetta olivat vielä näköetäisyydellä toisistaan.

Lopulta ykkösjoukkueemme ankkuri Mikko Eerola näytti, minkä takia hänellä on paikka myös maajoukkueessa. Kahden muun ankkurin tehtyä pieniä virheitä Mikko sai tulla loppusuoralle rauhassa tuuletellen lähes kolmen minuutin voittomarginaalilla. Mikon sisko Lotta tuli metsästä seuraavana varmistaen Pyrinnölle kaksoisvoiton.

Ykköjoukkueessa juoksivat Ida Jussila, Akseli Pesu, Aapo Liponkoski, Ilona Tikkakoski ja Mikko Eerola.

Kakkosjoukkueen viestinviejät olivat Leo Matinheikki, Eino Liponkoski, Heikki Takala, Silja Yli-Hietanen ja Lotta Eerola.

Onnittelut hienosta kisasta!

HOVin kisasivut