Juha ja Saara taas mitaleilla SM-pyöräsuunnistuksessa

Pyöräsuunnistuksen SM-kausi päätökseen Yyterissä

Pyöräsuunnistuskausi 2015 sai upean päätöksen 12.-13.9. Yyterissä järjestettyjen SM-sprintin ja SM-pitkän muodossa. Yyterin radat tarjosivat niin kovaa vauhtia kuin vaativaa suunnistusta. Lauantain sprintti ajettiin Yyterin asuntoalueilla ja niiden läheisillä hyvin polkurikkailla metsä-alueilla, missä haasteena oli löytää tasapaino kovan ajovauhdin ja tarkkuutta vaativan suunnistuksen välillä. Vain harva onnistui tässä kiitettävästi. Sunnuntain pitkä matka taas tarjosi yltäkyllin suunnistus ja reitinvalintahaasteita paikoin sangen hiekkaisilla ja paikoin nopeilla metsäpoluilla.

Juha Lilja ja Saara Yli-Hietanen jatkoivat hyviä suorituksiaan ja pitivät Pyrinnön värejä jälleen kerran esillä palkintopallilla.

Juha oli sprintissä H16 sarjan 2. vain 4 s voittajalle jääneenä. Pitkällä matkalla Juha kuittasi tappion ottamalla ylivoimaisen mestaruuden kuuden minuutin erolla seuraavaan.

Saara oli sprintissä lähes nappisuorituksella D16 sarjan hopeamitalisti ja pitkällä matkallikin  yhden virheen myötä kolmas. Onnittelut molemmille mitalisteille!

Juha Lilja: kultaa ja hopeaa
Juha Lilja: kultaa ja hopeaa
Saara Yli-Hietanen: hopeaa ja pronssia
Saara Yli-Hietanen: hopeaa ja pronssia