Ainakin neljä pyrintöläistä Tsekin EM-kisoihin

Suunnistuksen EM-ksiat järjestetään Tsekin Jeseníkissä 21.-28.5. Kisojen ohjelma on tiukka, sillä kahdeksan kisapäivän aikana on yhteensä kahdeksan starttia: sprinttiviesti 21.5., sprintin karsinta ja finaali 22.5., pitkän matkan karsinta 23.5., pitkän matkan finaali 24.5., keskimatkan karsinta 26.5., keskimatkan finaali 27.5. ja viesti 28.5.

Pyrintöläisiä on Suomen joukkueessa neljä. Venla Harju sijoittui Puolan maailmancupissa keskimatkalla hienosti viidenneksi. Lisäksi Saila Kinni on mukana naisten joukkueessa. Miesten puolella mukana ovat Severi Kymäläinen ja  ensimmäistä vuottaan yleisessä sarjassa suunnistava Aleksi Niemi, joka oli Puolan maailmancupin sprintissä paras suomalainen sijalla 20.

Sveitsin joukkuetta ei ole vielä julkistettu. Florian Howald saattaa kuulua siihen ryhmään, sillä hän oli maailmancupin keskimatkalla parhaana sveitsiläisenä 8:s.