Nuorten arvokisoihin 8+2 pyrintöläistä

Nuorten MM-kisat järjestetään Sveitsissä 10.-15.7. Suomen joukkueeseen valittiin Anton Kuukka. Tyttöjen puolella Anni Haanpää on varasijalla.

Nuorten MM-kisojen sivut

Nuorten (16- ja 18-vuotiaat) EM-kisat ovat Puolassa 30.6.-3.7. Suomen 18-vuotiaiden joukkueessa on pyrintöläisistä Anni Haanpää ja Teemu Eerola on varasijalla. 16-vuotiaissa joukkueeseen valittiin Lotta Eerola, Mikko Eerola ja Leo Matinheikki.

Nuorten EM-kisojen sivut

Pyöräsuunnistuksen MM-kisat, nuorten (20-v.) MM-kisat ja nuorten (17-v.) EM-kisat käydään 25.-30.7. Portugalissa. 17-vuotiaiden joukkueeseen valittiin kolme pyrintöläistä: Kaarina Nurminen, Saara Yli-Hietanen ja Juha Lilja.

Pyöräsuunnistuksen MM/EM-kisojen sivut

Onnittelut kaikille maajoukkueeseen päässeille ja menestystä kisoihin!