Nuorten maajoukkueryhmään 5 pyrintöläistä

Anni Haanpää
Anni Haanpää Nuorten Jukolassa elokuussa 2016

Nuorten maajoukkue- eli Trimtex-ryhmä vuodelle 2017 on julkistettu.

Ryhmässä on 22 nuorta, joista peräti viisi on Pyrinnön Oravapolkukoulun kasvattia. Tytöistä mukana ovat Lotta Eerola ja Anni Haanpää. Poikien ryhmään valittiin Teemu Eerola, Mikko Eerola ja Leo Matinheikki.

Nuorten maajoukkueen päätavoite on ensi vuoden heinäkuussa Tampereella järjestettävät nuorten MM-kisat. “Valinnoissa painotettiin urheilijan halua ja motivaatiota kehittyä aikuisten maailman huipulle sekä menestystä nuorten kansainvälisissä ja kotimaisissa arvokilpailuissa”, sanoo ryhmän valmentaja Antti Örn. “Valinnoissa painotettiin urheilijan halua ja motivaatiota kehittyä aikuisten maailman huipulle sekä menestystä nuorten kansainvälisissä ja kotimaisissa arvokilpailuissa”, korostaa Örn.

Onnittelut kaikille valituille ja intoa harjoitteluun sekä menestystä ensi kaudelle!

Suunnistusliiton uutinen

Kultaa Leo Matinheikki, hopea Mikko, Lotta ja Teemu Eerolalle
Leo Matinheikki sekä Mikko, Lotta ja Teemu Eerola SM-sprintissä syyskuussa 2016