5 kultaa, hopea ja 2 pronssia pyöräsuunnistuksen SM-kisoista

Juha Lilja, kultaa H20

Pyöräsuunnistuksen SM-keskimatka ja viesti kisattiin 10.-11.6. Kouvolassa. Pyrintöläisten kisamenestys oli parempi kuin koskaan, SM-pisteitä kertyi viikonlopun aikana peräti 81.

Keskimatkalla kultaa saivat Juha Lilja (H20), Saara Yli-Hietanen (D17) ja Kaarina Nurminen (D15). Mitalisadetta täydensivät ensimmäisillä SM-mitaleillaan Silja Yli-Hietanen (2./D15) ja Antti Rissanen (3./H17). Lisäksi Keijo Viilo sai pronssia H60-sarjassa. Plakettisijaan ylsi myös Antti Paasi (10./H20). D15-sarjassa oli palkintojenjaossa muitakin tuttuja kasvoja, sillä siellä olivat myös pyöräkisoissa Hiiltomiehiä edustavat mutta Pyrinnön väreissä juoksevat Vilma Pesu (3.) ja Pihla Häkkinen (4.).

Saara Yli-Hietanen, kultaa D17

Sunnuntain viestikisassa kaksikko Juha Lilja – Antti Rissanen voitti kultaa ylivoimaisella suorituksella sarjassa H20. Sarjassa D20 Saara Yli-Hietanen ja Kaarina Nurminen olivat niin ikään selkeästi ykkösiä. Parivaljakko Silja Yli-Hietanen – Tommi Viilo oli 7. sarjassa H17. Vilma Pesu ja Pihla Häkkinen voittivat 15-vuotiaiden tyttöjen sarjan.