Suunnistajan polku Tampereen Pyrinnössä

Suunta Huipulle Huippuseuraprojektin kolmas työpaja pidettiin 26.-28.1. Suunnistusvalmennusseminaarin yhteydessä Kisakalliossa. Keskustelun aiheena olivat Huippuseurojen suunnistajan polku ja kansainvälisen suunnistuksen vaatimukset sen eri tasoilla.

Suunnistajan polkumme on selkeästi kuvattu oheiseen kuvaajaan. Tavoitteemme järjestää toimintaa vauvasta vaariin toteutuu. Kaikilla on kivaa hyvässä seurassa 🙂  Seuraavissa tehtävissä tulemme porautumaan valmennuksen sisällön kehittämiseen tämän polun eri vaihessa. Pyrimme luomaan konreettisen punavakoisen langan Pyrinnön tapaan kannustaa ja tukea Urheilijoita heidän polullaan oravapolun ja nuorten ryhmän kautta kohti kansainvälistä huippua. Seuraa keskutelupalstaa ja tule mukaan projektin tehtäviin.

Pilottiseurat esittelivät seminaariin osallistujille oman seuransa hyvän käytännön. Meiltä esittelyssä oli Oravapolun OHO-periaate . Oravapolku on toimintaa, jossa viihtyvät niin Oravat (lapset), Huoltajat kuin Ohjaajatkin! Suunnistus on parhaimmillaan koko perheen iloinen harrastus. Oravapolun menestys ja hauskuus perustuvat siihen, että toiminnassa on mukana runsas joukko vanhempia, jotka osallistuvat omien kykyjensä ja halujensa mukaan harjoitusten toteuttamiseen.

Seminaarin ohjelmassa oli myös Tampereen Pyrinnön suunnistajan polun MM-mitalisti punahilkka Venlan “Kaksi tietä mitaleille“. Kiitos Venla! Kiitos myös tukihenkilöille Pipolle ja Lammikolle!

Kaikki Suunnistusvalmennuseminaarin esitykset löydät täältä. Mielenkiintoiset esitykset antoivat paljon ideoita kehittää seuratoimintaamme edelleen.