Pyrinnön joukkueet Tiomilassa

Naiset

 1. Lotta Eerola
 2. Anni Haanpää
 3. Anni-Maija Fincke
 4. Lotta Karhola
 5. Simona Aebersold

Miehet

 1. Pascal Buchs
 2. Aleksi Sorsa
 3. Mikko Eerola
 4. Elias Kuukka
 5. Severi Kymäläinen
 6. Anton Kuukka
 7. Otto Simosas
 8. Florian Howald
 9. Aleksi Niemi
 10. Johan Runesson
Aleksi Sorsa, Aleksi Niemi, Kari Jussila ja Elias Kuukka FinnSpring-viestissä 22.4.2018

Kevään viestisuunnistushuipentuma Tiomila-viesti juostaan Ruotsin Nynäshamnissa 28-29.4.2018.

Pyrinnön ykkösjoukkueet ovat totuttuun tapaan erittäin vahvoja, ja molemmat joukkueet ovat nuoria sekä nälkäisiä.

Miehissä tavoitteena on viestin voitto. Joukkueessa on yhdeksän maajoukkuesuunnistajaa nuorten tai aikuisten sarjoista Ruotsin, Suomen ja Sveitsin maajoukkueista.

Naisten puolella Venla Harjun ja Saila Kinnin äitiyslomakevät on antanut mahdollisuuden nuorille maajoukkuesuunnistajillemme nousta ykkösjoukkueeseen. Tästä huolimatta joukkueessa on neljä maajoukkueurheilijaa joko nuorten tai aikuisten maajoukkueista (Suomi/Sveitsi). Lotta Eerola, Anni Haanpää ja Simona Aebersold ovat vielä juniori-ikäisiä mutta silti hyvin kokeneita viestijuoksijoita. Viime vuonna he olivat Pyrinnön Venlojen viestin kakkosjoukkueessa ja ylsivät upeaan nelossijaan. Lotta Eerola ja Anni Haanpää ovat Suomen nuorten maajoukkueessa ja tähtäävät maajoukkuetehtäviin myös tänä vuonna. Anni-Maija Fincke on juuri maajoukkueuransa jättänyt kovakuntoinen ja taitava suunnistaja. Lotta Karhola on tuoreeltaan valittu Suomen naisten EM-joukkueeseen. Simona on tänä keväänä juossut juniori-iästään huolimatta Sveitsin aikuisten EM-katsastuskisoja ja on kisojen perusteella valittu Sveitsin naisten EM-joukkueeseen.

Pyrinnön menestyksekkäät joukkueet vuoden 2017 Venlojen viestissä

Naisten valmentaja Janne Märkälä: “Sailan ja Venlan äitiyslomat vauhdittavat entisestään Joensuu-Jukolassa alkanutta nuorten naisten nousua kärkijoukkueisiimme, ja peräti 11 juoksijaa kolmen naisjoukkueemme yhteensä 15 juoksijasta on vielä juniori-ikäisiä. Ykkösjoukkueessamme on nuoruuden intoa ja ennakkoluulottomuutta, jota tasapainottaa isoja viestejä voittamaan tottuneen Anni-Maijan valtava kokemus. Emme kuulu 10-milan ennakkosuosikkeihin mutta Lotta Karholan ja Simona Aebersoldin erinomainen kevätkunto nostaa odotuksia joukkueen sisällä.”

Miesten joukkueen esittelyvideo