Edustusryhmäläisten talven kuulumisia | osa 1

Kevään kilpailukausi on alkamassa. Esittelemme ilolla kuulumisia edustusryhmäläistemme talviharjoittelukauden onnistumisesta. Ensimmäisenä vuorossa on seitsemän urheilijaa, jotka ovat harjoitelleet kotimaassa.

Neljän ensimmäisen Punahilkan tunnelmat ovat kevään korvalla varsin iloiset. Essi Väisäsen talven treenit ovat menneet hyvin ja hiihtokilometrejä on kerätty myös etelässä. ”Hyvillä fiiliksillä kohti kevättä ja kesää.” Myös Lotta Eerola on ollut talven terveenä ja päässyt harjoittelemaan uudessa ympäristössä laadukkaasti. ”Talven treenit ovat sujuneet tosi kivasti! Odotan innolla kesän kisoja!” kuittaa Lotta. Ida Jussila vietti talven mittaan muutaman viikon hiihtoleirillä Lapin maisemissa ja kotipuolessa on treenannut mahdollisuuksien mukaan juosten ja jumpaten. ”Talven ehdoton kohokohta oli hiihtolomaviikko Kiilopäällä, jossa tuli nautittua hiihdosta niin laduilla kuin telkkarista.” sanoo taas Milla Hirvonen, joka kertoo treenien sujuneen talvella hyvin ja merkkauttaneensa harjoituspäiväkirjaan aika monta hiihtokilometriä runsaslumisen talven ansiosta myös Tampereen seudulta.

Milla Hirvonen
Lotta Eerola
Ida Jussila
Essi Väisänen

Niin ikään Punakoneen kolmikolle on harjoittelu maistunut talven aikana. Elias Kuukka on harjoitellut pääosin kotona Tampereella mutta onnistuneita leirejä on ollut myös Pajulahdessa ja Lapissa. ”Yksi talven kohokohdista oli hiihto Kurusta Ruovedelle. Odotan innolla kesän tapahtumia iloisella mielellä.” Antti Saikko on myös pystynyt harjoittelemaan omien sanojensa mukaan ”suht terveenä”, mutta myöntää, että pientä urheilijanarkeen kuuluvaa kränää on ollut talven aikana. Päätreenit on pystytty tekemään juosten ja sen lisäksi Antti on hiihtänyt sekä Etelä-Suomessa että yhteensä kolmisen viikkoa Ylläksellä: ”ne hiihtoleirit menivät hyvin. Vaikuttaa tällä hetkellä, että olen yllättävän kelvollisessa kevätkunnossa.” Anton Kuukan harjoittelu on sujunut mukavasti tähän asti. ”Olen pysynyt terveenä ja nauttinut harjoittelusta niin ladulla kuin metsässä. Lisäksi suorituskyky on ottanut nykäyksen eteenpäin testien perusteella, joten tästä on oikein mukava jatkaa kilpailukauteen.”

Anton Kuukka
Antti Saikko
Elias Kuukka

 

Lisää muiden edustussuunnistajiemme kuulumisia on tiedossa lähiaikoina, pysy siis kuulolla😊