Pyrinnön suunnistus mukana järjestämässä 1000 tuntia kesäliikuntaa ympäri Tamperetta

Tampereen kaupunki tarjoaa tänä kesänä 1000 tuntia kesäliikuntaa joka lähtöön ja myös suunnistus on mukana lajivalikoimassa. Suunnistuksen osalta tarjolla on mahdollista kokeilla ilmaiseksi Pyrinnön suosittua Street-O konseptia. Street O- suunnistus on helppoa ja sopii aloittelijalle sekä kokeneemmallekin harrastajalle. Suunnistuksessa kierretään rasteja noin tunnin ajan haluamassaan järjestyksessä. Jokaisella rastipisteellä on kartan takana kysymys, jonka vastaus löytyy vain rastipisteessä käymällä. Street O- suunnistuksen rastitehtävien vastaukset voi halutessaan ilmoittaa tulospalveluun.

Street-O tapahtumat:

Tapahtumissa saat kartan sekä ohjeet Street-O –reitille. Mahdollisuus myös kysyä suunnistuksen aloittamisesta ohjaajalta. Tapahtumat ovat osallistujille ilmaisia.

Laikunlava

Maanantai 7.6.

kello 16-19

Linnainmaa, Koilliskeskus

Maanantai 7.6.

kello 16-19

Laikunlava

Lauantai 10.7. (eri reitti kuin kesäkuussa)

kello 12-15

Leinolan koulu

Lauantai 10.7.

kello 12-15

STREET-O omatoimisesti:

Street-O ratoja on mahdollista kiertää myös omatoimisesti kesä- ja heinäkuun aikana. Kartat tulevat ladattavaksi Pyrinnön Street O-sivuille https://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/tamperestreeto/ Tarjolla on ensin kesäkuussa Laikunlavan ensimmäinen rata ja Linnainmaan rata ja heinäkuussa Laikunlavan toinen rata ja Leinolan rata.

Tampereen 1000 tuntia kesäliikuntaa tapahtumissa toimintaa on luvassa mahdollisimman monelle liikkujalle, sillä mukana on yli 20 eri liikuntamuotoa tai lajia. Tavoitteena on kannustaa kesäliikuntaan erityisesti 0-30-vuotiaita ja toimintaa halutaan viedä sinne missä ihmiset viettävät kesäpäiviään. Perheitä leikitetään leikkipuistoissa, lapsia sekä nuoria liikutetaan lähiliikuntapaikoilla ja aikuisia puistoalueilla.

Tampereen kaupungin kesäliikunnan sivuilta löytyy tietoa muista kesäliikunnan muodoista.

www.tampere.fi/kesaliikunta

Kesäkausi 7.6. – 30.7.2021