Pyrintö järjestää sprintin SM-kilpailun 2025

Yläkuvassa: Pyrinnön Aleksi Niemi voitti suunnistuksen SM-sprintin Juvalla syyskuussa 2021. Kuvaaja: Jake Kukowski.

 

Suunnistusliitto myönsi Tampereen Pyrinnölle SM-sprintin järjestelyoikeudet vuodelle 2025. Kilpailu järjestetään lauantai- tai sunnuntaipäivänä syyskuussa 2025. Päivä tarkentuu lähivuosina.

Olemme iloisia saadessamme SM-kilpailut järjestettäväksemme. Olemme jo pitkään järjestäneet vuosittain kaksi kansallista sprinttikilpailua eri puolilla kaupunkia.

Suunnistusliiton uutinen.

Harjoituskieltoalue on julkaistu Suunnistusliiton karttarekisterissä.

Harjoituskieltoon liittyvä teksti: Yleinen ‘normaali’ asiointi on sallittu. Kartan kanssa reitinvalintojen testaus tms. on kielletty. Kun kilpailut lähestyvät, tarkennetaan kieltoaluetta ja alueelle asetetaan yksilöidympiä rajoituksia.

Lisätiedot Tampereen Pyrintö / Mikko Eskola mikkoeskola(a)kolumbus.fi; 0400-568693 ja Jari Kymäläinen jari.kymalainen(a)sandvik.com

 

Tampereen Pyrintö on maan kokenein kaupunkisprinttikilpailujen järjestäjä. Vuodesta 2011 lähtien Pyrintö on järjestänyt joka vuosi kaksi kansallista sprinttikilpailua, joita kolme kilpailua on ollut katsastus- / näyttökilpailuja. Joulusta ja loppiaiseen olemme järjestäneet vuosittain Tampereen Sprinttiviikon, jossa on neljä osakilpailua. Tänä talvena Sprinttiviikko järjestettiin jo 9:nnen kerran.

Olemme olleet ja haluamme jatkossakin olla sprinttikilpailujen järjestämisessä lajin kehittäjiä.