Kilpailukutsu

Hämeen Oravapolkuviesti ma 31.7.2017

Osuudet, sarjat ja alustavat matkat:

1. osuus H/D14 (n. 2,8 km)
2. osuus H/D10RR (n. 2,2 km)
3. osuus H/D12RR (n. 2,2 km)
4. osuus H/D12TR (n. 1,9 km)
5. osuus H/D16 (n. 3,1 km)

Joukkueen koostumus

Joukkueessa on oltava vähintään kaksi tyttöä. Joko ensimmäisen tai viimeisen osuuden viestinviejän on oltava tyttö. Viestissä on hajonta ensimmäisellä ja viimeisellä osuudella.

Viestiin on myös mahdollista osallistua pienten seurojen (Suunnistusliiton farmisopimuskelpoiset: VaHa, LHR, Keihäs, RaN, TarpSu, EE, OrPo, HauSi, Eräp, PirHi) osalta yhdistelmäjoukkueilla. Yhdistelmäjoukkueen nimessä tulee mainita lyhenne kaikista niistä seuroista, joista joukkueessa on juoksijoita. Lähtö- ja tuloslistoissa joukkueen perässä on tunnus Y.

Lisäksi on mahdollista osallistua joukkueella, joka ei täytä edellä esitettyjä ikä- ja sukupuolirajoituksia (tunnus U), jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Myös Hämeen alueen ulkopuolinen seura voi osallistua (U). Kaikissa mainituissa tapauksissa joukkueet suunnistavat normaalisti viestin alusta loppuun. Virallisten tulosten ulkopuolella suunnistaminen ilmoitetaan mieluiten jo ennen kisaa (keijo.viilo@kolumbus.fi), mutta viimeistään kilpailukeskuksen infossa ennen lähtöä.

Y-joukkueet osallistuvat kisaan samanarvoisina seurajoukkeiden kanssa, mutta U-joukkueet osallistuvat kilpailuun ulkopuolisina eivätkä ne voi tulla palkituiksi.

Juoksijapankkiin voivat ilmoittautua ne HOV-osallistujat, joille ei omasta seurasta löydy joukkuetta. Juoksijat voivat ottaa yhteyttä myös joukkueeseen, jolta puuttuu juoksija. Vastaavasti joukkueet, joilta puuttuu juoksija, voivat ottaa yhteyttä tältä listalta löytyvään juoksijaan, tai ilmoittaa puuttuvasta juoksijasta. Tavoitteena on, että kaikki halukkaat pääsevät juoksemaan. Ne suunnistajat, jotka eivät löydä juoksijapankin kautta joukkuetta, pääsevät lähtemään yhteislähdössä ja juoksevat avausosuuden.

LINKKI JUOKSIJAPANKKIIN

Ilmoittautuminen

Irman kautta viimeistään to 27.7.2017. Jälki-ilmoittautumiset la 29.7.2017 saakka korotetuin maksuin.

Yhdistelmäjoukkueet voi ilmoittaa viimeistään 27.7.2017 myös sähköpostitse: keijo.viilo@kolumbus.fi.

Juoksujärjestykset

Irman kautta Emit-numeroineen viimeistään ma 31.7. klo 11.00. Viime hetken muutokset kilpailukeskuksen infoon (2 €/muutos).

Sähköpostitse ilmoittautuneet ilmoittavat myös juoksujärjestyksen (ja Emit-numerot) sähköpostitse (keijo.viilo@kolumbus.fi) viimeistään ma 31.7. klo 11.00.

Osallistumismaksu

60 € / joukkue, jälki-ilmoittautuneet 80 €/joukkue.

Niiden juoksijapankin juoksijoiden, jotka eivät löytäneet joukkuetta, osallistumismaksu 12 €/henkilö maksetaan infoon.

Joukkueiden osanottomaksut Irman kautta. Sähköpostitse ilmoittautuneille joukkueille lähetetään lasku ilmoittautumisen jälkeen ja se tulee maksaa ennen kilpailua.

Leimausjärjestelmä

Emit. Kilpailukortin numero on ilmoitettava juoksujärjestyksien yhteydessä Irmassa. Jos numeroa ei ole ilmoitettu, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin (3 €) voi noutaa infosta.

Opastus

Kilpailukeskus Pinsiön koululla, Nokian ja Hämeenkyrön rajalla, Hämeenkyrön puolella, http://tinyurl.com/aloaje9 Navigointiosoite: Sasintie 585, Hämeenkyrö. Opastus: Tampere-Vaasa –tieltä VT3, Pinsiön risteys, josta ajoaika 5 min.

Kilpailukeskus

Pinsiön koulu. Puffetti (makkaraa, muurinpohjalättyjä, pientä purtavaa ja juotavaa). Ei pesua. Wc sisätiloissa. Maksuton pysäköinti kilpailukeskuksessa hiekkakentällä tai koulun lähistöllä. Täysinäiset autot, kiitos.

Lähtö

Yhteislähtönä klo 18.00.

Kartta

Suunnistuskartta, mittakaava 1:7500, käyräväli 5 m. Päivitetty ja tulostettu 7/2017.

Maasto

Harju-suppa-maastoa, polkuja.

Toimihenkilöt

  • Kilpailunjohtaja ja tiedustelut: Mikko Eskola (mikkoeskola@kolumbus.fi, 0400-568693)
  • Ratamestari: Jarno Riikonen.

HUOM: Hämeen ja Satakunnan 13-14 –vuotiaiden Alueleiri alkaa viestin jälkeen samalla koululla! Alueleiriläiset osallistuvat mielellään viestiin joko omissa joukkueissaan, yhdistelmäjoukkueissa tai juoksijapankin kautta 1. tai 5. osuudelle, koska leirin ohjelmassa on ratamestarin palaute viestistä. Tämä koskee siis myös satakuntalaisia.

Tervetuloa hienoon ja perinteikkääseen viestiin!

Tampereen Pyrintö ry