Kilpailukutsu Kultainen kompassi -cupin finaali

Sunnuntai 13.9.2015 Ylöjärvi, Julkujärven leirikeskus

Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13–14-vuotiaille (synt. 2001 tai 2002). Joukkueeseen kuuluu 4 poikaa ja 4 tyttöä. Joukkueen jäsenet suunnistavat kukin eri radan yhteislähtökilpailuna.  Kultainen kompassi -cupin finaalin kuvaus, pistelaskuohjeet ym. löytyvät Suunnistusliiton sivulta.

Kultainen kompassi -cupin finaali (ja kansallinen keskimatka) juostaan nopeassa kangasmaastossa Tampereen Pyrinnön isännyydessä Julkujärven leirikeskuksessa Ylöjärvellä.

Kultainen kompassi -cupin finaalin alustavat ratapituudet: pojat 4.6 km ja tytöt 4.1 km. Arvioaika on sekä pojilla että tytöillä 27 min.

Aikataulu:

  •       10:00 Kultainen kompassi -cupin joukkueiden esittely
  •       10:45 Kultainen kompassi -cupin poikien yhteislähtö
  •       11:20 Kultainen kompassi -cupin tyttöjen yhteislähtö
  •       11:50 Kansallisen keskimatkan kilpailun 1. lähtö
  •       12:40 Kultainen kompassi -cupin palkintojenjako.

Ilmoittautumiset: Alue valitsee ja nimeää alueen finaalijoukkueet. Alueen yhdyshenkilö ilmoittaa ja maksaa Irma-palvelun kautta joukkueet viimeistään su 6.9. Ilmoittautuminen hoidetaan Irmassa viesti-ilmoittautumisena. Kirjaudu Irmaan henkilönä (ei alueen tunnuksilla tms.). Valitse ensin sarja (HD14KK), jonka jälkeen valitse joukkuetyypiksi ’Harrastelija’. Näin toimien joukkueen nimeksi pystyy kirjoittamaan Alueen nimen ja lisäksi on annettava joukkueen järjestysnumero kohtaan ’seuran yksilöivä merkki’ (esim. Uusimaa 1).

Joukkueen juoksijat voi ilmoittaa samalla, kun ilmoittaa joukkueen. Joukkueen juoksijoita voi täydentää tai niitä voi muuttaa Irmassa ke 9.9. klo 23:59 asti, mihin mennessä tulee ilmoittaa joukkueen kokoonpano.

Tämän jälkeen tulevat muutokset (johtuen esim. sairastapauksista)lähetetään sähköpostilla jyri.mustajoki@gmail.com tai annetaan kirjallisinakilpailupaikalla infoon klo 9.40 mennessä. Tarvittavat muutostiedot: joukkue, juoksijan nimi, lisenssinumero, emit-numero sekä tieto kenen tilalle juoksija tulee.

Joukkueiden jälki-ilmoittautumiset: 1,5-kertaisin maksuin ti 8.9. klo 24.00 mennessä Irma-palvelun kautta.

Maksut: 96 €/joukkue.

Leimausjärjestelmä: Emit. Kilpailupaikalla (infosta) vuokrataan emit-kortteja hintaan 3 €.

Opastus ja pysäköinti: Opastuksen navigointiosoite: Vaasantie 620, Ylöjärvi (karttalinkki). Pysäköinnistä on 400–800 m kilpailukeskukseen.

Kilpailukeskus: Ylöjärvi, Julkujärven leirikeskus. Kilpailukeskuksessa on kahvio, grilli, wc ja pesu.

Kartta: Suunnistuskartta 8/2015, tulostekartta, mittakaava 1:10000, käyräväli 5 m.

Toimihenkilöt: kilpailunjohtaja Mikko Eskola, ratamestari: Jouni Mähönen, valvoja: Marja Molin, KangSK..

Tiedustelut: Mikko Eskola 0400 568 693, mikkoeskola@kolumbus.fi

Tervetuloa kisaamaan vauhdikkaaseen hyväpohjaiseen kangasmaastoon!

Välittömästi Kultainen kompassi -cupin finaalin jälkeen järjestetään kansallinen keskimatkan kilpailu sekä kuntosuunnistus. Kultainen kompassi -cupin finaalin kilpailija ei voi osallistua kansalliseen kilpailuun.

Huomaa myös TP:n nettisivuilta monipuolinen suunnistuksen harjoituspankkitarjonta, jossa on myös Kultainen kompassi -cupin finaalin tyyppiharjoitus: tampereenpyrinto.fi/suunnistus/harjoituspankki/

kkcuplogo tplogo ssllogo

Leave a Comment