Kilpailukutsu

Kultainen kompassi -cupin finaali

Sunnuntai 10.9.2017 Hämeenkyrö / Pinsiö Sasi

Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 – 14 -vuotiaille (synt. 2003 tai 2004). Joukkueeseen kuuluu 4 poikaa ja 4 tyttöä. Joukkueen jäsenet suunnistavat kukin eri radan yhteislähtökilpailuna.  Kultainen kompassi -cupin finaalin kuvaus, pistelaskuohjeet ym. löytyvät Suunnistusliiton sivulta.

Huom: Ne 13 – 14 -vuotiaat, jotka eivät tule valituksi alueensa Kultainen kompassi -cupin joukkueisiin, voivat ilmoittautua kansalliseen kisaan sarjaan H14 tai D14. Näiden sarjojen kilpailijat osallistuvat samaan yhteislähtökilpailuun Kultainen kompassi -cupin finalistien kanssa.

Kultainen kompassi -cupin finaali (ja kansallinen keskimatka) juostaan harju-suppamaastossa Tampereen Pyrinnön isännyydessä Hämeenkyrössä Pinsiö–Sasin alueella.

Kultainen kompassi -cupin finaalin alustavat ratapituudet: pojat 4.5 km ja tytöt 4.0 km. Kärkiajat sekä pojilla että tytöillä noin 28 min.

Aikataulu

  •       10:00 Kultainen kompassi -cupin finaali, joukkueiden esittely
  •       10:45 Kultainen kompassi -cupin finaali, poikien yhteislähtö
  •       11:20 Kultainen kompassi -cupin finaali, tyttöjen yhteislähtö
  •       11:50 Kansallisen keskimatkan kilpailun 1. lähtö
  •       12:40 Kultainen kompassi -cupin palkintojenjako.

Ilmoittautumiset

Alue valitsee ja nimeää alueen finaalijoukkueet. Alueen yhdyshenkilö ilmoittaa ja maksaa Irma-palvelun kautta joukkueet viimeistään su 3.9. Ilmoittautuminen hoidetaan Irmassa viesti-ilmoittautumisena. Kirjaudu Irmaan henkilönä (ei alueen tunnuksilla tms.). Valitse ensin sarja (HD14KK), jonka jälkeen valitse joukkuetyypiksi ’Harrastelija’. Näin toimien joukkueen nimeksi pystyy kirjoittamaan Alueen nimen ja lisäksi on annettava joukkueen järjestysnumero kohtaan ’seuran joukkueen yksilöivä merkki’ (esim. Uusimaa 1).

Joukkueen juoksijat voi ilmoittaa samalla, kun ilmoittaa joukkueen. Joukkueen juoksijoita voi täydentää tai niitä voi muuttaa Irmassa ke 6.9. klo 23:59 asti, mihin mennessä tulee ilmoittaa joukkueen kokoonpano.

Tämän jälkeen tulevat muutokset (johtuen esim. sairastapauksista) on lähetettävä lauantaina klo 21 mennessä sähköpostilla jyri.mustajoki@gmail.com tai annettava kirjallisina kilpailupaikalla infoon klo 9.40 mennessä. Tarvittavat muutostiedot: joukkue, juoksijan nimi, lisenssinumero, emit-numero sekä tieto kenen tilalle juoksija tulee.

Joukkueiden jälki-ilmoittautumiset: 1,5-kertaisin maksuin ti 5.9. klo 23:59 mennessä Irma-palvelun kautta.

Maksut

96 €/joukkue

Leimausjärjestelmä

Emit. Kilpailupaikalla (infosta) vuokrataan emit-kortteja hintaan 3 €.

Opastus ja pysäköinti

Opastus: Opastuksen alku on valtatiellä 3 (Tampere-Vaasa) Pinsiön tienhaarassa. Osoite: Vaasantie 900, Ylöjärvi (karttalinkki).

Opastus on paikoillaan 10.9. klo 8.00 alkaen. Tienvarsiparkki (autot täyteen). Busseista ilmoittautumiset etukäteen, mikkoeskola@koumbus.fi; 0400-568693.

Kilpailukeskus

Hämeenkyrö, Pinsiö Sasintie 223. (karttalinkki)

Kilpailukeskuksessa on kahvio, grilli, wc. Ei pesua.

Kartta

Suunnistuskartta 9/2017, tulostekartta, mittakaava 1:10000, käyräväli 5 m.

Toimihenkilöt

  • Kilpailunjohtaja Janne Konttila
  • Ratamestari Jouni Mähönen
  • Valvoja Marja Molin, KangSK

Tiedustelut

Mikko Eskola 0400 568 693, mikkoeskola@kolumbus.fi

Tervetuloa kisaamaan vauhdikkaaseen maastoon!

Välittömästi Kultainen kompassi -cupin finaalin jälkeen järjestetään kansallinen keskimatkan kilpailu sekä kuntosuunnistus. Kultainen kompassi -cupin finaalin kilpailija ei voi osallistua kansalliseen kilpailuun.

Huomaa myös la 9.9. Mikonpäivän sprinttisuunnistus ja sen jälkeen alkava 13-14-vuotiaiden Kultaisen kompassin leiri la-su 9.-10.9.2017.

Huomaa myös TP:n nettisivuilta monipuolinen suunnistuksen harjoituspankkitarjonta, jossa on myös Kultainen kompassi -cupin maastotyyppiharjoitukset (nro 21 ja 22).