Kuntosuunnistus

Tampereen Pyrintö järjestää Kultainen kompassi -cupin kansallisen suunnistuskilpailun. Kilpailujen yhteydessä järjestetään kuntosuunnistus, joka on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kuntosuunnistukseen voi osallistua ilman lisenssiä ja siihen voi ilmoittautua paikan päällä.

Matkat

Matkat 3 ja 5 km, lähtöajat klo 12.00 – 13.30.

Opastus ja pysäköinti

Opastuksen alku on Teiskontien ja Niihamankadun risteys (Niihamankatu 1, Tampere). Tienvarsipysäköinti (autot täyteen). Myös pyörällä voi saapua kisapaikalle!

Kilpailukeskus

Niihaman siirtolapuutarha, osoite Luhtaankartanontie 39, Tampere

Kilpailukeskuksessa on kahvio, grilli, wc. Ei pesumahdollisuutta.

Lähtö

Avointen sarjojen lähtö on avoinna klo 12.00-13.30. Osallistuja voi lähteä vapaasti, ilmoitetun aikaikkunan sisällä. Ajanotto tapahtuu emitillä. Pidä emit-korttiasi lähdön nollaleimasimessa neljän vilkahduksen ajan. Ajanotto käynnistyy, kun nostat emit-kortin lähdön nollaleimaismesta.

Lähtöön on matkaa 100 m. Viitoitus lähtee kisakeskuksen opaspaalulta.

Ennen lähtöön siirtymistä tulee jokaisen kuntosuunnistuksen osallistujan käydä kilpailukeskuksen infossa. Katso tarkempi ohje alempana.

HUOM: Varaa aikaa saapumiseen, infossa käymiseen ja siirtymiseen lähtöön. Toivomme, että et myöhästy annetusta lähtöjen aikaikkunasta.

Ilmoittautuminen ja maksu

Kun tulet tapahtumapaikalle, mene ilmoittautumaan kilpailukeskuksen infoon.

Kultainen kompassin kansallisen kuntosuunnistukseen voi myös ilmoittautua ennakkoon Rastilippu-palvelussa. (linkki palvelun ohjeeseen). Kun tulet kisakeskukseen, käy infossa, josta saat lipukkeen karttaa varten (ks. alla).

Kilpailukeskuksen infossa:

  • Ilmoittautuminen: nimi kirjataan tulospalvelun ohjelmaan.
  • Osallistumismaksu 12 € maksetaan infoon.
  • Jos ilmoittauduit ja maksoit ennakkoon Rastilippu-palvelussa, käy silti infossa. Ota infoon mukaan Emit-korttisi, jos ilmoitit sen numeron Rastilipussa.
  • Infosta annetaan lipuke, jota vastaan saa lähtöpaikalla kartan.
  • Tarvittaessa Emit-kortin vuokraaminen – vuokrahinta on 3 €. Kadonneesta tai palauttamattomasta Emit-kortista veloitetaan 80 €.

Maksuvälineet

  • Maksu Rastilippu-palvelussa, samalla kun ilmoittautuu Rastilipussa.
  • Käteismaksuina käyvät käteisen rahan lisäksi Smartum-, Virike- ja Tyky-setelit. Käteismaksua ei voi maksaa pankkikortilla.
  • Maksuksi käy myös Smartum Saldo-verkkomaksu ja Tyky Online (omatoimi-verkkomaksu). Smartumin mobiilimaksu ei ole mahdollinen, käytössämme ei ole kortinlukijaa. Palveluntuottajaksi nettiversioissa valitaan Tampereen Pyrintö Suunnistusjaosto.

Kartta

  • Suunnistuskartta 9/2019, uusi kartta ManseMap/Anton Kuukka, tulostekartta, mittakaava 1:10000, käyräväli 5 m.

Leimaus

Emit-kortti. Infossa on vuokrattavissa emit-kortteja. Kuntosuunnistuksessa kilpailijan aika otetaan emit-kortilla. Käytä sitä emit-korttia, jonka olet ilmoittanut infoon ennen siirtymistäsi lähtöön. Infon lähellä on leimasin, jolla voit testata emit-kortin toimintaa.

Maali

Kuntosuunnistuksen maali on oma maali kilpailukeskuksen läheisyydessä, jossa on kyltti ”Maali”. Leimaa maalileimasimessa.

Tulokset näkyvät online Rastilippu-palvelussa (www.rastilippu.fi/tulokset)

Palauta suorituksen jälkeen vuokra-Emit infoon.

Lisätiedot

Kilpailunjohtaja: Jarno Riikonen, jarno.riikonen@fimnet.fi; 050 400 5235

Ratamestari ja tiedustelut: Mikko Eskola, mikkoeskola@kolumbus.fi; 0400 568 693

Tervetuloa!

Tampereen Pyrintö