Tampere Games 2014 sprintin kieltoalue

TG sprintti kieltoalue

Avaa kartta Google Mapsissa

Kartan osoittamalla alueella kulkeminen on kielletty alkaen 4.6.2014 kello 19. Maailmancupin näyttökilpailun takia kielto on ehdoton sarjoissa H21A ja D21A.

Kielto koskee myös muita kilpailusarjoja, mutta siitä voidaan kuitenkin tarvittaessa joustaa. Kaikissa tilanteissa pitää kuitenkin huomioida reilun pelin periaatteet. Liikkumiskieltoon liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä kilpailunjohtaja Mikko Eskolaan p. 0400 568693 tai sposti mikkoeskola@kolumbus.fi

Kilpailukeskuksena toimii Tammerkosken koulutalo, Rautatienkatu 3-5. Kulku kilpailukeskukseen tapahtuu vain eteläsuunnasta Rautatienkatua pitkin. Lapintie koillisosan tai Vuorikadun käyttäminen on kielletty. Kilpailukeskuksen lähistöllä on hyvin vähän pysäköintitilaa. Autojen pysäköintiin suositellaan käytettäväksi P-Hämpin maanalaista pysäköintihallia tai rautatieaseman pysäköintitaloa.

Sarjoilla H/D21A lähtökynnykselle on matkaa 1,4 km. Kilpailunumerot ovat lähtökynnyksellä, josta ne poistetaan kello 19.00. Lähtökynnyksen ylittämisen jälkeen lähtöalueelta ei saa poistua. Lähtöalueella on wc ja juotavaksi vettä. Varusteet kuljetetaan takaisin kilpailukeskukseen viimeisen lähdön jälkeen, jokainen tuo mukanaan oman varustepussin.

Muilla sarjoilla matkaa lähtöön on 1,5 km. Muiden sarjojen rintanumerot ovat kilpailukeskuksessa.
Lähtöön ja lähtökynnykselle ei ole viitoitusta, vaan opastus lähtöpaikalle tapahtuu opaspaalulta saatavalla kartalla.

1 thought on “Tampere Games 2014 sprintin kieltoalue”

Leave a Comment