12-13-vuotiaiden valmennusryhmät

Pyrinnön valmennusryhmissä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen ympärivuotiseen kilpailutoimintaan. Harrastajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan sekä kehittymään urheilijana. Monipuolinen kilpaileminen kuuluu olennaisena osana ryhmän toimintaan. Mikäli urheilija harrastaa aktiivisesti toista lajia, mutta haluaa panostaa myös yleisurheiluun niin ole yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan. Mietimme yhdessä parhaan ratkaisun.

12- ja 13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien valmennusryhmillä on harjoituksia keskimäärin kolme kertaa viikossa. Ryhmien perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen. Harjoittelu koostuu juoksemisesta, hyppäämisestä ja heittämisestä sekä näiden perusliikkeiden yhdistelystä ja muuntelusta. Harjoituksissa kehitetään sekä perusominaisuuksia (nopeus, kimmoisuus, kestävyys, liikkuvuus jne.) että kaikkien eri yleisurheilulajien lajitaitoja kiekonheitosta aitajuoksuun ja seiväshypystä kuulantyöntöön.

Ryhmien kausi 2022-23 käynnistyy lokakuussa viikolla 43 ja jatkuu aina seuraavan vuoden syyskuun lopulle asti.

Mukaan toimintaan voi tulla myös kesken kauden, ota silloin yhteyttä suoraan ryhmänjohtajaan tai vastuuvalmentajaan.

12-13-vuotiaiden valmennusryhmät kaudella 2022-23

Vuonna 2011 syntyneet tytöt ja pojat harjoittelevat kaudella 2022-23 keskimäärin kolme kertaa viikossa. Talven aikana ryhmälle järjestetään myös tankojumppaa painonnostotekniikoiden opettelemiseksi.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Vuonna 2010 syntyneet tytöt ja pojat harjoittelevat kaudella 2022-23 keskimäärin kolme kertaa viikossa. Talven aikana ryhmälle järjestetään myös tankojumppaa painonnostotekniikoiden opettelemiseksi.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

12-13-vuotiaiden valmennusryhmien hinta kaudella 2022-2023:

380€ (lokakuu 2022 – syyskuu 2023)

Sisältää:

– Harjoitusohjelman mukaiset ohjatut harjoitukset ja tapahtumat (keskimäärin 3 krt / viikko)
– Lisenssi
– Liikuntapaikkamaksut
– Painonnostojaoston vetämä tankojumppa

– Pyrinnön heitto-, hyppy- ja maastocup sekä 7-ottelu
– Osallistumismaksut pm-kisoihin ja Pyrinnön järjestämiin kisoihin
– Seuraottelumatkat