Aikuisten juoksukoulu

Aikuisten juoksukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta ja erityisesti juoksusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan lähteville aikuisille. Juoksukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”.

Kesän 2021 juoksukouluryhmä alkaa tiistaina 29.6!

Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä harjoituskerrasta. Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 18.00-19.30. Harjoituspäivät:

ti 29.6, to 1.7, ti 6.7, to 8.7, ti 13.7, to 15.7, ti 20.7, to 22.7, ti 27.7, to 29.7

Hinta

Yleisurheilukoulun hinta on 150 euroa sisältäen kymmenen harjoitusta ja juoksukoulupaidan. Yleisurheilukoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Se on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä, Smartum verkkomaksulla, Tyky-online setelillä sekä E-passilla. Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen. Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen tulee perua, mikäli et pääse osallistumaan. Harjoituksiin osallistuminen edellyttää, että olet täysin terve. Otamme mukaan noin 20 aikuista. Mikäli ryhmä on täynnä olethan yhteydessä Oliviaan.

Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse: olivia.benkhalifa(a)tampereenpyrinto.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä! (Ilmoittautuminen aukeaa uuteen ikkunaan/välilehteen)

Harjoituspaikka

Yleisurheilukoulun harjoituspaikkoina toimii pääsääntöisesti Ratinan Stadion ja Ratinan ollessa kiinni Pyynikin urheilukenttä.

Ohjelma

Yleisurheilukoulun lajiohjelma muokataan jokaiselle ryhmälle. Juoksukoulussa harjoitellaan monipuolisesti yleisurheilun eri juoksumatkoja: lyhyitä, pitkiä ja keskipitkiä. Harjoituksiin kuuluu myös aina monipuolinen alku- ja loppuverryttely. Ryhmässä käydään myös pintaraapaisua muista yleisurheilulajeista.

Valmentaja

Yleisurheilukoulun valmentajana toimii Pyrinnön Lotta Alasaukko-oja

Tiedustelut 

Olivia Ben Khalifa

olivia.benkhalifa(a)pyrinto.fi