Aikuisten kesäyleisurheilu 2022

AIKUISTEN KESÄTOIMINTA JATKUU 12.7!

Heinäkuussa aloittavat pikajuoksu&hyppy -ryhmä, heittoryhmä sekä juoksuryhmä. 

Harjoituksia järjestetään kaikissa ryhmissä Ratinan stadionilla ja Pyynikin urheilukentällä sekä Pirkkahallilla kello 18.30-20.00 (*). Harjoitukset ohjaa Tiia Heikkinen.

Valitse itsellesi mieluisin ryhmä ja tule mukaan liikkumaan yhdessä muiden kanssa!


TIISTAISIN 12.7. ALKAEN: Pikajuoksu&hyppy -ryhmässä harjoitellaan nimenomaisesti pikajuoksua ja hyppylajeja. Ryhmässä tehdään myös juoksua ja hyppyjä tukevia kestävyys-, liikkuvuus- sekä lihaskuntoharjoitteita. Ryhmä harjoittelee tiistaisin. Sisältää 8 harjoituskertaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN!


TORSTAISIN 14.7. ALKAEN: Heitto-&lajivoimaryhmässä pääset harjoittelemaan eri heittolajeja sekä erilaisia oman painon voimaharjoitteluita myös tehden juoksua, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Ryhmä harjoittelee torstaisin. Sisältää 8 harjoituskertaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN!


SUNNUNTAISIN 17.7. ALKAEN: Juoksuryhmässä juostaan paljon. Ryhmässä harjoitellaan niin kestävyys- kuin pikamatkoja. Juoksuryhmässä tehdään myös paljon lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita. Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin. Sisältää 8 harjoituskertaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN!


Hinta (kaikissa ryhmissä)

Yleisurheilukoulun hinta on 160 euroa sisältäen kahdeksan harjoitusta sekä Adidaksen t-paidan. Yleisurheilukoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Se on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä, Smartum verkkomaksulla, Tyky-online setelillä sekä E-passilla. Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen, mikäli et ole seuran jäsen jo valmiiksi. Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

(*) Pidätämme oikeudet paikka- ja kellonaikamuutoksiin.