Aikuisten kesäyleisurheilu 2023

Onko sinulla jo kokemusta yleisurheilusta vai innostuitko vasta? Niin tai näin, tule mukaan mukavaan ja monipuoliseen aikuisten yleisurheilutoimintaan!

KESÄN 2023 AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULUT:

Nyt voit ilmoittautua mukaan heinäkuussa alkaviin 8 kerran jaksoihin!

Harjoituksia järjestetään kaikissa ryhmissä Ratinan stadionilla ja Pyynikin urheilukentällä sekä Pirkkahallilla (*).

Yleisurheilukoulun hinta on 130 euroa sisältäen kahdeksan (8) harjoitusta sekä Adidaksen t-paidan. Yleisurheilukoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Se on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä, Smartum verkkomaksulla, Tyky-online setelillä sekä E-passilla. Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen, mikäli et ole seuran jäsen jo valmiiksi.
Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Valitse alla olevista vaihtoehdoista itsellesi mieluisin ryhmä ja tule mukaan liikkumaan yhdessä muiden kanssa!

(*) Pidätämme oikeudet paikka- ja kellonaikamuutoksiin.


MAANANTAISIN 10.7. ALKAEN: Starttiryhmässä käydään läpi yleisurheilun kaikkia eri lajeja monipuolisesti ja tehdään tehdään peruskunto- liikkuvuus- ja lihasharjoitteita. Osallistuaksesi starttikurssille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta! Harjoitukset järjestetään maanantaisin Ratinan stadionilla tai Pyynikin kentällä, klo 18:30-20:00. Ryhmän valmennuksesta vastaa Elli Maunuksela.

ILMOITTAUDU MUKAAN!


TIISTAISIN 11.7. ALKAEN: Pikajuoksu-&hyppyryhmässä harjoitellaan nimenomaisesti pikajuoksua ja hyppylajeja. Ryhmässä tehdään myös juoksua ja hyppyjä tukevia kestävyys-, liikkuvuus- sekä lihaskuntoharjoitteita. Ryhmä harjoittelee tiistaisin Ratinan stadionilla ja Pyynikin urheilukentällä kello 18.30-20.00. Ryhmän valmennuksesta vastaa Elli Maunuksela.

ILMOITTAUDU MUKAAN!


KESKIVIIKKOISIN 12.7. ALKAEN: Pikajuoksuryhmässä juostaan paljon. Ryhmässä harjoitellaan pikamatkoja monipuolisesti. Opetellaan oikeanlaista juoksutekniikkaa. Juoksuyhmässä tehdään myös paljon liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteita. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin Ratinan stadionilla ja Pyynikin urheilukentällä kello 17.00-18.30. Ryhmän valmennuksesta vastaa Venla Väliharju.

ILMOITTAUDU MUKAAN!


TORSTAISIN 20.7. ALKAEN: Heittoryhmässä pääset harjoittelemaan eri heittolajeja sekä erilaisia oman painon voimaharjoitteluita myös tehden juoksua, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Ryhmä harjoittelee torstaisin Ratinan stadionilla, Pyynikin urheilukentällä sekä Pirkkahallilla kello 18.30-20.00. Ryhmän valmennuksesta vastaa Venla Väliharju.

ILMOITTAUDU MUKAAN!


 

VAI OLETKO JO HARRASTANUT YLEISURHEILUA AIKUISIÄLLÄ JA HALUAT MUKAAN AIKUISTEN VALMENNUSRYHMÄÄN JA EHKÄ KILPAILUIHINKIN?

Aikuisten valmennusryhmän sisältö on monipuolista yleisurheiluharjoittelua. Ryhmässä käydään läpi kaikkia yleisurheilulajeja, ryhmän omia kiinnostuksen kohteita kuunnellen. Tämä on tarkoitettu jo yleisurheilua harrastaneille. Tästä ryhmästä saat hyvät valmiudet myös kisoja ajatellen!

Tämän pidemmän harjoitusjakson aikana päästään vielä syvemmin tutustumaan lajitekniikoihin ja harjoittelemaan niitä.
Harjoitukset sisältävät lajitekniikkatreenien lisäksi myös muuta yleisurheilua tukevaa harjoittelua, kuten perus- ja lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua.

Harjoituspäivät ovat KESKIVIIKKOISIN 7.6 ALKAEN klo 18.30-20.00. Harjoittelu tapahtuu Ratinassa ja Pyynikin urheilukentällä. Ohjaajana toimii Venla Väliharju.

Hinta 115€ (sisältää Adidaksen treenipaidan sekä Hippo-viikkokisojen kilpailumaksun)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN AIKUISTEN VALMENNUSRYHMÄN KESÄKAUDELLE!


 

VAI SIINTÄÄKÖ TÄHTÄIMESSÄSI TAMPERE JUOKSEE -TAPAHTUMA LOKAKUUN ALUSSA?

TORSTAINA 11.5 ALKAA Aikuisten kestävyysjuoksuryhmä!

Tässä ryhmässä tavoitteena on parantaa sinun kestävyyttäsi jotta juokseminen helpottuisi ja siitä tulisi taloudellisempaa. Harjoittelu huipentuukin 7.10 järjestettävään Tampere Juoksee tapahtumaan! Ryhmässä käydään läpi tekniikkaa laajasti sekä parannetaan kestävyyttäsi eri juoksuharjoittein sekä oheisharjoitteilla. Tampere Juoksee tapahtumassa voit valita 10 km juoksumatkan tai puolimaratonin.

Ryhmän omatoimiharjoittelujakso on heinäkuussa, valmentaja tekee sille ajalle harjoitteet!

Ryhmä harjoittelee 1krt viikossa, torstaisin klo 18-19.15/19.30. Ryhmää valmentaa Torsti Tähtinen.

Hinta 200€ (sisältää Adidaksen treenipaidan, osallistumismaksun Tampere Juoksee -tapahtumaan sekä harjoittelukerrat, omatoimi jakson kanssa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN AIKUISTEN KESTÄVYYSJUOKSURYHMÄÄN KESÄKSI!


Kaikki tiedustelut aikuisten kesätoiminnasta: tiia.heikkinen(a)pyrinto.fi