Aikuisten yleisurheilukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan lähteville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”.

Kevään 2020 ryhmä alkaa tiistaina 3.3!

Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä harjoituskerrasta. Keväällä 2020 käynnistyy yksi ryhmä. Ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 19.30-21.00. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Hinta
Yleisurheilukoulun hinta on 150 euroa sisältäen kymmenen harjoitusta ja Adidaksen t-paidan. Yleisurheilukoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Se on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä, Smartum verkkomaksulla, Tyky-online setelillä sekä E-passilla. Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen. Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta terveydellisistä syistä lähettämällä kopion lääkärintodistuksesta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta, eikä kurssille osallistuta veloitetaan koko kurssin hinta. Ilmoittautumisen voi perua sähköpostilla osoitteeseen: toimisto(a)pyrinto.fi

Ilmoittaudu mukaan

Harjoituspaikka
Yleisurheilukoulun harjoituspaikkoina toimii Tampereen Messu- ja Urheilukeskus eli tutummin Pirkkahalli, Ratinan stadion ja Pyynikin urheilukenttä.

Ohjelma
Yleisurheilukoulun lajiohjelma muokataan jokaiselle ryhmälle.  Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja, harjoituksiin kuuluu myös aina monipuolinen alku- ja loppuverryttely.

Tiedustelut 

toimisto(a)pyrinto.fi

Sara Syrjälä
050 5439343