Kalevan Kisojen esiurheilijahaku käynnistyy

ESIURHELIJOIDEN HAKU KÄYNNISTYY

 Vuoden 2015 Porin Kalevan kisoista lähtien Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on tuonut yhdessä kisajärjestäjien kanssa eri lajien finaaleihin esiurheilijat.

Esiurheilijat ovat paikallisten seurojen lapsia, jotka pääsevät yrittämään omaa ennätystään lajinsa Kalevan kisojen finaalissa. Lapsille kokemus on täynnä iloa, jännitystä ja ainutkertaisuutta.

Nyt urheiluseurasi lapsilla on mahdollisuus hakea Tampereen Kalevan kisojen esiurheilijaksi ja päästä koko kisayleisön edessä avaamaan oman lajinsa finaali.

Esiurheilijaksi voi hakea Hämeen Seudun piiriin kuuluvien seurojen alle 12-vuotiaat lapset. Valitut esiurheilijat pääsevät yrittämään omaan ennätystään ennen varsinaista finaalia. Onnistuessaan esiurheilijat saavat palkinnoksi 100 jäätelöä ja 100 euron valmennusstipendin. Hyvästä yrityksestä palkitaan 50 jäätelöllä ja 50 euron valmennusstipendillä. Palkinnot jakaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi

palvelutunnus on KK2021ESIURHEILIJA

Hae esiurheilijaksi 26.7.2021 mennessä. Esiurheilijat valitsee Suomen Urheiluliitto ja Kalevan kisojen edustajat. Valitut esiurheilijat julkistamme elokuun ensimmäisellä viikolla.

ESIURHEILIJALAJIT

perjantaina

  • naisten kiekko
  • miesten kuula

lauantaina

  • naisten pituus
  • miesten pituus
  • miesten kiekko

sunnuntaina

  • naisten kuula

Nyt on hyvä tilaisuus ylittää itsensä ja saada potkua harjoitteluun! Lähetä rohkeasti hakemus.

Yhteistyöterveisin,

Suomen Urheiluliitto, Tampereen Kalevan kisat ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva