Hurske ja Harala avaavat kautensa Espoossa

Juhannus on juhlittu ja Pyrinnön urheilijat palaavat tällä viikolla kilpailuihin. Urheilijoita nähdään viikon aikana Virroilla, Lohjalla, Espoossa ja Pyrinnön omissa kilpailuissa Tampereella.

Keskiviikkona Virtain Kansallisissa kisoissa nähdään miesten korkeudessa kauden kotimaista kärkitulosta nimissään pitävä Daniel Kosonen. Myös kestävyysmatkoilla on pyrintöläisiä värejä esillä, kun Jarkko Järvenpää ja Aleksi Niemi juoksevat miesten 3000 metrin sileällä.

Kosonen kilpailee tällä viikolla kahdesti, kun nuori mies hyppää myös lauantaina 27.6. Lohjan lajikarnevaaleissa. Lauantaina nähdään myös koko Suomen tasollakin odotettu kilpailu, kun Pyrinnön aiturit Reetta Hurske ja Lotta Harala avaavat kesän kilpailukautensa Espoossa. Pika-aitureiden lisäksi Ville Aarnivala juoksee miesten 200 metrin kilpailussa. Espoon kilpailu nähdään televisioituna YLE TV2 kanavalla klo 18:00 eteenpäin.

Tampereella on tälläkin viikolla tarjolla yleisurheilua, kun Pyrinnön Kesäkirmaisut järjestetään viikonloppuna 27.-28.6. Tarjolla on aikuisten ja nuorten laaja lajikirjo molempina päivinä. Pyrinnön omista miesurheilijoista kilpailuissa nähdään mm. Aleksi Kuusinen miesten 200 metrillä, Jami Siira miesten seiväskilpailussa ja Joel Turkka M19-sarjan 200 metrin kilpailussa.

Naisten puolella Ratinassa Kiia Keinonen juoksee naisten 800 metrillä. Alisa Aalto nähdään naisten 200 metrillä ja Pinja Heinonen N19-sarjan 400 metrin aidoissa. Kenttälajien puolella Siiri ja Meri Elomaa lennättävät keihästä Ratinan nurmelle.

Pyrinnön Kesäkirmaisut Ratinan Stadionilla 27.-28.6., kilpailut alkavat molempina päivinä klo 10.