Iloista mitalisadetta N/M 17 pm-kisoissa Ylöjärvellä

Tiistaina ja keskiviikkona Ylöjärvellä kilpailtiin M/N 17-sarjan piirinmestaruuskilpailut. Paikan päällä nähtiin punavalkoisia onnistumisia ja rikottiin ennätyksiä!

Joel Turkka oli ensimmäinen 100 metrillä juostuaan 11,04. Pyrinnön Jaakko Linnus sijoittui kolmanneksi ajalla 11,90.

Joel Turkka voitti myös 400m juosten kautensa tämän hetkisen parhaan tuloksen: 49,66. Toiseksi sijoittui Kasperi Valonen henkilökohtaisella ennätyksellään 52,15. Myös kolmannes juoksija oli Pyrintöläinen: Jaakko Linnus juoksi ennätyksensä 52,59.

Jere Haapalainen voitti 800m ajalla 2.02,25, kolmanneksi juoksi seuratoveri Patrik Järvinen ennätyksellään 2.06,75.

Konsta Mäntyvaara juoksi 3000m aikaan 10.31,38. Tulos oli nuoren miehen uusi henkilökohtainen ennätys.

Myös 110m aidoissa voitto oli punavalkoinen. Aleksi Savolainen otti lajivoiton ennätyksellään 14,55.

400m aidoissa Pyrinnön miehet ylsivät kolmoisvoittoon. Joel Turkka juoksi voittoon ajalla 55,08. Kasperi Valonen juoksi toiseksi aikaan 56,01, ja Jaakko Linnus oli kolmas juostuaan 57,70. Kaikki juoksivat lajissa uudet ennätyksensä.

Aleksi Savolainen oli korkeushypyssä kolmas ennätyksellään 180. Seiväshypyssä Konsta Kankainen otti voiton tuloksella 390. Kolmas sija meni Otto Ahoselle, joka hyppäsi 350.

Aleksi Savolainen ja Juho Kahelin taistelivat kaksoisvoittoon miesten pituushypyssä. Savolainen hyppäsi voittoon ennätyksellään 641. Myös Kahelin hyppäsi ennätyksensä: 608. Ari Mahmoudian oli kolmiloikassa kolmas hypättyään 10,85.

Heittolajeissa Jaakko Linnus voitti kuulan ennätyksellään 13,12, ja Otto Ahonen heitti keihästä 27,50. Tulos oli Ahosen uusi ennätys.

Vilma Väliharju otti lajivoiton 100m juosten uuden ennätyksensä: 12,79. Venla Väliharju oli toinen 200m ajalla 27,16. Kolmanneksi sijoittui Väliharjun seuratoveri Jenni Saarilahti uudella ennätyksellään 27,90.

Venla Harala oli toinen 1500m ajalla 5.46,02. Maria Peltoniemi juoksi voittoon 2000m esteillä kauden parhaalla tuloksellaan 8.10,78. Venla Väliharju juoksi ennätyksensä 400m aidoissa: 67,50.

Korkeushypyssä Pyrintöläiset Maiju Saukkosaari ja Iida Kujanpää sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi. Saukkosaari hyppäsi hopealle tuloksella 153. Kujanpää hyppäsi 150.

Iida Kujanpää voitti siväshypyn tuloksella 330. Tulos oli Kujanpää lajiennätys. Toiseksi sijottui Lotta Alasaukko-oja ylitettyäön 310.

Emilia Heino voitti pituushypyn ennätyksellään 554. Heino voitti myös kolmiloikan tuloksella 11,90. Myös tämä tulos oli Heinon uusi ennätys. Kolmas kolmiloikassa oli Rosa Muurasniemi hypättyään 10,83.

Meri Elomaa oli toinen kuulassa työnnettyään 13,52, ja Venla Väliharju voitti kiekon tuloksella 35,77. Voitto tuli Pyrintöön myös keihäänheitosta, kun Siiri Elomaa voitti lajin tuloksella 45,20.

Teksti & kuva: tp tiedotus